Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 16:00
JADA events neemt het roer over van eventlocatie AEC te Antwerpen

JADA events neemt het roer over van eventlocatie AEC te Antwerpen

13 januari 2022

AEC, Antwerp Engineering Company, is een eventlocatie gelegen aan het Eilandje in Antwerpen en wordt vanaf dit jaar met veel trots uitgebaat door Antwerps evenementenbureau JADA events. De locatie wordt gekenmerkt door haar industriële en moderne look en biedt met haar verschillende zalen, tal van mogelijkheden voor al uw komende events.

Antwerp Engineering Company beschikt als veelzijdige evenementenlocatie over één grote zaal, drie kleinere zalen en een bijzondere buiten patio. De in totaal 1500m² aan evenementenruimte is geschikt voor diverse doeleinden voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Van bedrijfsfeesten, walking dinners en huwelijksfeesten tot modeshows en presentaties. Vroeger werd het gebouw gebruikt voor scheepsherstellingen en die achtergebleven industriële look kan u nog steeds terugvinden in het authentieke gebouw.

JADA events werkt voor deze eventlocatie voor de catering samen met verschillende vaste partners. Door de diversiteit aan cateraars is er voor elk budget en wens wel een partner die geschikt is om uw event mee te ondersteunen. Ook voor het technische luik wordt er samengewerkt met een vaste partner. De locatie beschikt reeds over een kwaliteitsvolle basisinstallatie licht en geluid die u voor een mooie prijs kan inzetten tijdens uw event. 

Als veelzijdig en creatief evenementenbureau is JADA events de perfecte partner om deze locatie nieuw leven in te blazen. Hun jarenlange ervaring in de evenementenwereld en bijhorende kennis en professionaliteit bezorgen u mee een zorgeloos event in deze prachtige locatie!

Geïnteresseerd in deze locatie? Neem dan contact op via info@aec.be of op het nummer 0496 38 97 90.

Meer van JADA events :