Vaste & tijdelijke locaties

Feb 27, 2021, 10:19
Expo Dino World komt naar Brussels Expo!

Expo Dino World komt naar Brussels Expo!

05 januari 2021

MB Presents (bekend van Walking With Dinosaurs, Harry Potter The Exhibition, Star Wars Identities,…) presenteert opnieuw een evenement voor gezinnen in Brussels Expo. Een leuke, leerzame, fascinerende reis die elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen! Expo Dino World is ontworpen om ‘Covid Safe’ te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin.

Welkom in het Mesozoïcum

In een indrukwekkende natuurlijke omgeving kun je jezelf onderdompelen in een fascinerend universum: dat van het Mesozoïcum, een periode waarin de grootste dinosauriërs leefden ... Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Veiligheid voor alles

Wees gerust, de dinosauriërs zijn onschadelijk... Om de veiligheid en gezondheid van iedereen in de huidige context te garanderen, hebben we voor tijdens de safari verschillende regels opgesteld. MB Presents en Brussels Expo zetten de gezondheid van hun bezoekers op de eerste plaats, onder meer met een beperkt aantal mensen per vierkante meter, flow control en zelfs markeringen op de grond.

Vanaf zaterdag 6 februari in Paleis 2 van Brussels Expo – Belgiëplein 1 – 1020 Brussel
Alle info vind je op www.expodino.be

Meer van Brussels Expo :