Vaste & tijdelijke locaties

Feb 16, 2020, 22:23
Brussels Expo creëert een specifieke politiek voor eventbureaus

Brussels Expo creëert een specifieke politiek voor eventbureaus

10 mei 2019

Als professioneel eventbureau kent u ongetwijfeld Brussels Expo. Vanaf 1 juli 2019 biedt Brussels Expo zeer attractieve voorwaarden aan om uw creatieve geest, uw know-how en uw technische expertise nog doeltreffender toe te passen op zijn eventlocaties.

Deze nieuwe benadering vertaalt zich door regelrecht afstand te doen van elke vorm van commissie bij de audiovisuele partners. Het invoeren van een “Loyalty principle” maakt hier ook deel van uit. Hoe vaker een agentschap evenementen organiseert op Brussels Expo, hoe groter de korting op de huur van de zaal. Brussels Expo blijft dus haar ondersteunende en begeleidende rol verderzetten teneinde de organisatie van een evenement op haar site te vergemakkelijken.

All-in formules werden in het leven geroepen voor de eventlocaties. De oude manier van prijszetting, gevolgd door een nafacturatie van de bijkomende kosten na het event zijn voorgoed verleden tijd : basis veiligheidsplan, schoonmaak, afvalverwerking, vestiaire, basis elektriciteit, technische permanentie, controle door het erkend organisme Vinçotte, verwarming, werkverlichting, enz…   Al deze diensten die vroeger na het evenement gefactureerd werden, zijn nu opgenomen in de all-in formules. Dus geen verrassingen meer, u kan zich nu toespitsen op uw eigen specifieke invullingen voor het evenement: inhoud, sprekers, catering, aankleding, artiesten,  enz…

Brussels Expo wenst zijn positie als de Place To Be binnen het evenementiële,  zowel op nationaal als op internationaal vlak, te verstevigen en zo de mogelijkheid te bieden aan de eventbureaus om regelmatiger en gemakkelijker onze locaties creatief in te vullen zoals jullie dat zo goed kunnen.

Naast de toegankelijkheid en de capaciteit van de site, is men bij Brussels Expo ervan overtuigd dat de “sleutel-op-de-deur-formule” voor hun eventlocaties en majestueuze paleizen, een reële troef is voor de organisatie van kwaliteitsvolle en exclusieve evenementen.

Meer van Brussels Expo :