Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 13:10
eKart: de ultieme rijervaring op een unieke locatie

eKart: de ultieme rijervaring op een unieke locatie

10 januari 2017

Wie al eens graag naar een Formule 1 wedstrijd kijkt en/of kickt op snelheid, kan voortaan zijn of haar eigen race skills testen bij eKart, de eerste elektrische high-end indoorkarting in de regio Gent. Bovendien staat eKart voor het eerste circuit in België dat zich op de tweede verdieping van een winkelcentrum bevindt.

Wie kiest voor een karting event bij eKart ziet zich niet alleen verzekerd van een uitdagend parcours, maar ook van de nieuwste generatie e-karts. Samen zorgen ze, voor zowel amateurs als ervaren piloten, voor de ultieme rijervaring! Niet minder dan 28 elektrische karts, waarvan 6 speciaal voor kinderen, staan klaar om jong en oud, mannen en vrouwen te laten genieten van acceleratie, snelheid en vooral veel raceplezier!

Niet alleen de kartervaring zal fantastisch zijn, ook na de race is het zalig vertoeven bij eKart. Een gezellige bar, een prachtig buitenterras met zicht op het binnenplein en een jong en enthousiast team maken het plaatje compleet. eKart is de uitgelezen plaats voor een duel onder vrienden, een leuke gezinsactiviteit, een toffe middag met de vereniging of een tot in de puntjes verzorgde bedrijfsincentive.

Van ‘Kids race party’s’ en ‘Ladies at the wheel’ over spannende ‘eKart Cup Races’ tot en met tot in de puntjes verzorgde corporate events, eKart heeft voor elke doelgroep een mooie en onvergetelijke ervaring te bieden.

Meer info? 

eKart
Dok Noord 7 / Bus 201
9000 Gent
+32 (0)9 310 90 20
race@ekart.be

www.ekart.be

Meer van eKart :

eKart