Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 9:34
eKart opent tweede locatie

eKart opent tweede locatie

27 augustus 2018

eKart gaat internationaal en opent een tweede elektrische karting in Caen, Frankrijk. De laatste nieuwe generatie eKarts en een high-end circuit mét verdieping zorgen voor een onvergetelijke kartervaring. Kom eKart France ontdekken in het najaar!

ekart siteBinnen enkele maanden zal eKart, met momenteel één vestiging in het Dok Noord winkelcentrum te Gent, een tweede elektrisch kartingcircuit openen. Het tweede circuit ligt in Caen, Frankrijk ook in een winkelcentrum en zal openen eind 2018. Ook bij deze locatie willen we ons onderscheiden van ‘een typische karting’.

Eerst en vooral door elektrische karts te gebruiken. Dit is een milieubewuste en innovatieve keuze waarbij het rijplezier een extra boost krijgt! Qua acceleratie laten ze elke benzine-aangedreven kart achter zich en ook in de bochten bijten de karts zich vast richting de apex.

Het circuit zelf zal voorzien zijn van een speciale coating die zorgt voor een extra dosis grip, ideaal om snelle rondetijden te zetten.

Ook de boarding is van de laatste nieuwe soort. Dankzij de veerkracht ervan wordt iedere piloot binnen het circuit gehouden.

Omdat we altijd tot het uiterste willen gaan, heeft dit circuit er zelfs een 2e verdieping bij! Na een spannende sessie racen, kom je terecht in de stijlvol ingerichte bar waar je kan genieten van een lekkere frisse pint.

Volg onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste updates.

See you on the track !

www.ekart.be

Meer van eKart :

eKart