Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 13:51
Louvexpo, troeven die kunnen bekoren…

Louvexpo, troeven die kunnen bekoren…

26 juni 2015

Wat als uw volgende evenement zou plaatsvinden in Louvexpo?

Louvexpo, dat op slechts 45 minuten van Brussel ligt, combineert esthetiek met de flexibiliteit van een 'up to date' architectuur. Met twee combineerbare hallen en een immense agora van 4.800 m², een volledig uitgerust business center samengesteld uit comfortabele vergaderzalen, en een polyvalente cateringruimte, is Louvexpo zeker en vast 'the place to be' voor uw volgende evenement van nationale of internationale omvang: conferenties, exposities, salons, en andere bedrijfs-, sportieve, culturele of verenigingsevenementen.

Louvexpo maakt u het leven gemakkelijk

Door u een "full service" aan te bieden: traiteurservice, technische service voor licht en geluid, inkleding van ruimtes, veiligheid, hostessen, decoratie, hotelreservaties, shuttles naar station/luchthaven... , ontfermt ons team zich over alles om zo aan uw noden te beantwoorden.

Toegankelijkheid, polyvalentie en gebruiksvriendelijkheid zijn ook sleutelwoorden van Louvexpo, door middel van een uitgebreid gamma van eventoplossingen die kunnen rekenen op tal van sterke punten:

  • Een centrale ligging op 45 minuten van Brussel en 90 minuten van Lille.
  • Een sterke en dynamische architectuur die geschikt is voor een veelheid van bestemmingen (exposities, concerten, salons, meetings...).
  • Een eigentijdse infrastructuur met 6.000 m² moduleerbare ruimte: de expositieruimte is moduleerbaar in zes ruimtes (van 1.000 tot 4800 m²) - telkens uitgerust met gemotoriseerde hangbruggen -, een restaurant van 520 m², een ontvangsthal, 3 uitgeruste vergaderzalen die 18 tot 50 personen kunnen ontvangen, alsook 3 uitgeruste loges. En dat allemaal op eenzelfde niveau!
  • 500 parkeerplaatsen.
  • Duurzame waarden (thermische en akoestische isolatie, energierecuperatie en verbruiksreductie, toegankelijkheid via openbaar vervoer, nabijheid van stadscentrum...).
  • Een vriendelijkheid en een ontvangst typisch voor de regio.
  • Een regio vol mogelijkheden om complete programma's samen te stellen, zoals bijvoorbeeld de scheepslift van Strépy-Thieu, het Canal du Centre en de kolenmijn van Bois du Luc, allebei geklasseerd als Unesco Werelderfgoed.

Kortom, genoeg troeven om het succes van uw volgende evenement te garanderen. In Louvexpo, natuurlijk!

Bijkomende informatie en contactgegevens via www.louvexpo.be en info@louvexpo.be

Meer van Louvexpo :

Louvexpo