Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 7:00
Maak kennis met Sandton aan de Côte d’Azur en ontvang 5% korting

Maak kennis met Sandton aan de Côte d’Azur en ontvang 5% korting

09 maart 2017

U bent wellicht al bekend met de Sandton Hotels in Gent en Brussel maar Sandton heropent op 24 maart een locatie in Zuid-Frankrijk! Na de prachtige steden waarin Sandton momenteel gevestigd is, werd het tijd voor een andere spectaculaire bestemming. En dat is gelukt, met zijn originele locatie tussen Nice en Cannes, is Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne een nieuw pareltje in de juwelen kist.

Afgeschermd op een privé domein en verscholen tussen de heuvels van Cagnes-sur-Mer heeft u hier alle rust en privacy . Als u een inspirerende locatie zoekt om uw meeting of event te organiseren, dan is Sandton Hotel & Résidence Domaine Cocagne ideaal.

De vergaderzaal is uitgerust met moderne faciliteiten en u kunt uiteraard gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk. Als optie kunt u het restaurant of een activiteit buiten Sandton Domaine Cocagne bij uw plannen betrekken.  Met de fiat500 of fiets bent u zo in de stad. Gecombineerd met een divers verblijfsaanbod, van suites tot Residenties kunt u hier alle kanten op.

Chef Thijs Gelaude met zijn team zorgen voor een gastronomische ervaring in het restaurant. Met een prachtige kaart waar voornamelijk biologische en lokale producten op te vinden zijn, verder kookt men in Franse stijl met internationale invloeden. Indien gewenst kan  diner geserveerd worden tussen de olijfgaard en wekelijks wordt er een barbecue aan het zwembad georganiseerd.

Sandton Hôtel & Résidence Domaine Cocagne biedt de perfecte combinatie tussen business een genieten. Profiteer nu van de business aanbieding en ontvang 5% korting. De incentive speciale actie is te boeken in april, mei, juni, september & oktober 2017. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.sandton.eu/cagnes voor reserveren kunt u mailen naar cagnes@sandton.eu of bel naar +33 492 135 777. Vermeld FRMICE2017 bij uw boeking ontvang 5% korting.

Namens Sandton Hotels wensen wij onze collega’s aan de Côte d’Azur veel succes! Wij hopen dat u net zo enthousiast bent, u bent van harte welkom!

www.sandton.eu/cagnes

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof Sandton Hotels :