Vaste & tijdelijke locaties

Apr 23, 2024, 14:40
Film Fest Gent in het Sandton Grand Hotel Reylof

Film Fest Gent in het Sandton Grand Hotel Reylof

05 oktober 2017

Het Sandton Grand Hotel Reylof is ook dit jaar weer trotse partner van het Film Fest Gent dat vanaf 10 oktober tot en met 20 oktober in Gent plaatsvindt. De 44e editie van het Filmfestival wordt tevens gecombineerd met de World Soundtrack Awards.

Sandton Grand Hotel Reylof verwelkomt als officiële hotelpartner alle gasten van het Film Fest Gent. Bij Restaurant & Bar lof kunt u genieten van een aperitief van het huis bij een lunch of diner op vertoon van uw cinema tickets.

De 44e editie van het festival staat volledig in het thema van Italië. In een eenmalig programma getiteld 'Focus op Italië' zal het beste van de nieuwe Italiaanse cinema voorgesteld worden en zal er een terugblik gegeven worden naar het glorieus verleden van een van de historisch belangrijkste filmlanden ter wereld. In de geschiedenis van de Italiaanse cinema werden de grote kwesties aangesneden die ook nu nog het land beheersen: de kloof tussen Noord en Zuid, de maffia, de corruptie, de macht van de kerk en het (onverwerkt) fascistisch verleden.

World Soundtrack awards

De World soundtrack awards gaan hand in hand met het Film fest Gent. Er zullen dit jaar 8 awards toegekend worden waaronder de awards voor “The Best Original Song Written For A Film” en “Film Composer Of The Year”. Tijdens de 17e editie van de World Soundtrack Awards zullen de beste componisten van de hedendaagse filmmuziek samen komen. Het belooft een schitterend festival te worden!

302017sandton site

www.sandton.eu

Meer van Sandton Grand Hotel Reylof :