Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 20:46
"Special Happy Monday Meeting" in Brusselse Sandton hotels

"Special Happy Monday Meeting" in Brusselse Sandton hotels

05 januari 2017

Combineer een vergadering met een bezoek aan het prachtige stadscentrum van Brussel. Raak geïnspireerd door de hoofdstad van Europa: Brussel. Maak een tour door het oude stadsgedeelte en vergeet zeker de Beenhouwersstraat niet. Geniet van een drankje in één van de typisch Belgische pubs. Het Sandton Brussels Centre hotel en het Santon Pillows Brussels hotel bevinden zich beide in het centrum van Brussel.

Hotels waar u met uw collega’s en klanten gezien wil worden. Wij luiden het nieuwe jaar graag op een feestelijke wijze met u in. Plan uw meeting op een maandag in januari en/of februari, kom aan op zondagavond, overnacht in één van de hotels in Brussel, geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet zodat uw klanten en collega’s op maandag uitgerust en energierijk van start kunnen gaan.

Profiteer van een speciaal, residentieel vergaderarrangement aan een waanzinnig tarief en nog meer verrassingen…

€ 139,00 *
per persoon, inclusief:

  • Welkomstdrankje op zondagavond (bier, wijn, fris)
  • Overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
  • GRATIS upgrade
  • Vergaderpakket op maandag inclusief 2 koffiepauzes & broodjeslunch met dranken

* Exclusief €7,58 city taks per kamer, per nacht. Geldig bij een vergadering op maandag in januari en/of februari 2017.
** Kamers op basis van beschikbaarheid.

Toast samen met Sandton Hotels op een goed jaar, de gezondheid, business, collegialiteit en de liefde!

Profiteer van dit speciale arrangement en de perfecte ligging van deze hotels. De Grote Markt ligt slechts op een steenworp (600 meter!) samen met nog vele andere bekende hotspots welke u te voet kunt bereiken. Ook gelegen tussen het Centraal Station en Station Brussel-Zuid waardoor u gemakkelijk kunt reizen.

Sandton Brussels Centre en Sandton Pillows Brussels bieden u hét ideale verblijf voor zowel de zakelijke als de leisure gast. De hotels bieden u alle benodigdheden tijdens een vergadering. Het moderne comfort samen met de perfecte locatie zorgen ervoor dat aan alle wensen zal voldaan worden. Elke morgen zal er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar staan en ’s avonds kunt u genieten van de diverse eetgelegenheden in de buurt van de hotels.

Twijfel niet ons te contacteren door middel van de referentie: ‘Happy Monday’ via reservations.brussels@sandton.eu

* Enkel geldig bij nieuwe aanvragen voor een residentieel seminarie met minimaal 4 deelnemers. Aankomst op een zondag met vergadering op de volgende maandag in januari en/of februari 2017.

www.sandton.eu

Meer van Sandton Hotels :