Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 12:08
Brussels Kart Expo ontvangt Laborama Expo op 16 en 17 maart

Brussels Kart Expo ontvangt Laborama Expo op 16 en 17 maart

24 februari 2017

Op 16 en 17 maart 2017 blazen laboratoriumprofessionals opnieuw verzamelen in Brussels Kart Expo voor de 18de editie van Laborama Expo. Deze tweedaagse Belgische beurs is uitgegroeid tot dé essentiële ontmoetingsplaats van de hele laboratoriumwereld en pakt elk jaar opnieuw uit met enkele nieuwe initiatieven.

082017bxlkart nlsiteTijdens Laborama Expo 2017 kan u in beide beurshallen een live lab terugvinden. In deze live labs staan apparaten tentoongesteld waar tijdens verschillende sessies live demonstraties worden gegeven. Ook beslist de moeite waard is de Food Route. De focus op de kwaliteit en de inhoud van voeding is vandaag sterker dan ooit tevoren. Controle binnen de voedingsproductie speelt hier een belangrijke rol in. De Laborama Expo Food Route neemt de bezoekers mee langs de stands van gespecialiseerde exposanten waar ze meer kunnen leren over de nieuwste meetmethoden en analysetechnieken.

Laborama Expo 2017 biedt ook deze editie weer een uitgebreid seminarieprogramma aan. Anders dan vorige jaren worden de seminaries dit jaar niet verbonden door een specifiek thema. Elk seminarie zal een ander onderwerp van a tot z behandelen in een klein half uurtje.

Laborama organiseert in samenwerking met Recupel ook de ‘Recupel Drive In’. Bezoekers kunnen voor hun bezoek aan de beurs op de parking van Brussels Kart Expo hun klein (gedecontamineerd) laboratoriummateriaal kosteloos achterlaten op de Recupel Drive In.

Work hard, play hard.

Met dit motto in het achterhoofd biedt Laborama Expo ook wat ontspanning tussendoor met een heuse Laborama Grand Prix. Bezoekers kunnen tijdens beide beursdagen aan 1 van de 4 karting wedstrijdjes deel te nemen in Brussels Kart, gelegen naast de beurshallen.

Waarom Laborama ook nu weer voor Brussels Kart Expo kiest ? Eenvoudig: de locatie ligt op een steenworp van de Brusselse Ring en de E40 en heeft een ruime parkeergelegenheid voor 2.500 wagens. Dankzij de ruime faciliteiten in Brussels Kart Expo kunnen alle exposanten hun nieuwste technologieën en innovaties in de labosector overzichtelijk presenteren.

Bezoekers kunnen gratis vooraf registreren via de website expo.laborama.be

www.brusselskartexpo.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo