Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 14:49
Een dynamisch kader voor elke meeting

Een dynamisch kader voor elke meeting

25 oktober 2017

BRUSSELS KART werpt zich op als de perfecte eventlocatie aan de rand van Brussel. Gelegen naast de E40 en de Brusselse ring en op 5 minuten te voet van het station van Groot-Bijgaarden kent het complex een ideale ligging, vanwaar de bezoekers ook komen. Bovendien beschikt BRUSSELS KART over een aanpalende parking van 2.500 plaatsen.

Bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een verrassende en dynamische plek voor een vergadering, business- en/of consumer-evenement, productlancering, persconferentie, ... kunnen daarvoor perfect terecht in BRUSSELS KART. U vindt er diverse mooie zalen, met een oppervlakte van 12 tot 300m², die allemaal uitgerust zijn met eigentijds audiovisueel materiaal. De zalen Estoril en Monza hebben een mooi uitzicht op de tuin, zaal Monaco beschikt over een panoramisch zicht op het kart-circuit. En ook dat is een sterke troef van BRUSSELS KART.

Karting is immers dé perfecte teambuilding activiteit en kan perfect gecombineerd worden met een werkvergadering, klantenevenement, enz. Er is zowel een indoor als outdoor kartingcircuit, goed voor een originele en wervelende activiteit die de deelnemers leuke sensaties bezorgt.

Maar BRUSSELS KART biedt meer dan alleen karting en meeting. Een koud buffet of een diner voor uw gasten? Met een eigen keuken spelen zij probleemloos in op uw wensen. In het stijlvolle restaurant kan men terecht voor zowel een lichte lunch als een verfijnd menu. De visgerechten bijvoorbeeld oogsten overal open doekjes. In de mooie vinotheek vindt u dan weer een verfijnde selectie internationale wijnen. Het stijlvolle terras in een verrassend groen kader en de Kids Club zijn extra troeven.

En er is nog meer: BRUSSELS KART organiseert op vraag ook helikoptervluchten vanuit Brussel en Waterloo, waarbij de deelnemers mooie plaatsen kunnen bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

www.brusselskart.be

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo