Vaste & tijdelijke locaties

Apr 28, 2024, 0:01
Organiseer uw zakelijke bijeenkomst bij La Butte aux Bois

Organiseer uw zakelijke bijeenkomst bij La Butte aux Bois

23 februari 2017

Domaine La Butte aux Bois onderging het voorbije jaar een heuse metamorfose. Na de feestelijke opening van Spa Retreat La Forêt in de maand mei zullen de omvangrijke bouwwerkzaamheden tot het verleden behoren. Met deze veranderingen beschikt Domaine La Butte aux Bois over nog meer troeven om van uw seminarie, meeting of training een succesverhaal te maken.

Onze architecten en interieurdesigners zochten en vonden inspiratie in de bosrijke omgeving van Domaine La Butte aux Bois. Dat resulteerde in een unieke eco-architectuur – in harmonie met de natuur – die terug te vinden is doorheen alle geledingen van de nieuwbouw en in het bijzonder in onze kamers met een impressionant uitzicht. Natuur puur!

Extra hotelkamers en board rooms

Met de toevoeging van 20 nieuwe kamers (35-40 m²) zal La Butte aux Bois vanaf de maand mei in totaal 59 kamers tellen. Bij de uitbreiding werd gekozen voor ‘rooms with a view’. Enerzijds is er La Forêt Ambiance, met een luxueuze panoramische badkamer met ligbad en douche. Anderzijds kan men kiezen voor La Forêt Expérience, wat staat voor een open slaapkamer met prachtig uitzicht, en een badkamer met dubbele 'partner' douche.

Maar natuurlijk blijft La Butte aux Bois ook de ideale plek om in alle rust te werken. Zo werden er twee nieuwe board rooms voorzien, helemaal op maat van zakelijke bijeenkomsten op hoog niveau. Deze board rooms bieden vanzelfsprekend een uitzicht op de bosrijke omgeving. De nadrukkelijke aanwezigheid van de natuur zal dan ook zeker inspirerend werken.

Gloednieuwe Spa & Gym

Na de verbouwingen beschikt Domaine La Butte aux Bois over een compleet nieuwe fitness & spa. Fitnessclub Le Gym is exclusief voorbehouden voor leden en hotelgasten. Het gebruik van Le Gym en Spa Retreat La Forêt  is inbegrepen tijdens uw verblijf. Gebruikers kunnen hier rekenen op de beste toestellen, personal training en een deskundig voedingsadvies.

Spa Retreat La Forêt staat voor een symbiose van wellness en natuur, en biedt zalige rust en ontspanning, verspreid over 1350 m² en twee etages. Het zwembad heeft een prachtig uitzicht op de groene omgeving en beschikt over een exclusieve lounge met terras. Het verzorgingsaanbod is enorm uitgebreid, met onder andere holistisch welbevinden, Sisheido Skincare, lichaamsregeneratie met behandelingen op maat, innovatieve anti-ageing en revitalisering, dermatologisch advies en medische cosmetica door dr. Bullens.

Culinarie topklasse

Tevens werd restaurant La Source volledig vernieuwd. Hierbij werd gekozen voor een hedendaags interieurdesign, met meer privacy, meer comfort en meer ruimte. Chef Ralf Berendsen, Mâitre d'hôtel Kevin Vondenhoff en hun ambitieuze team focussen op kwaliteit, innovatie en gastvrijheid. Deze toewijding en passie werden beloond met 1 Michelin-ster en 17/20 punten in Gault Millau.

Speciale aanbieding

Op de tijdelijke blogwebsite www.labutteauxbois.com kan u de vernieuwingen op de voet volgen. Wil u als een van de eersten kennismaken met het vernieuwde Domaine La Butte aux Bois, dan kan u nu genieten van een speciale introductieprijs van 270€ i.p.v. 295€ per persoon voor een tweedaags, residentieel seminarie.

info@labutteauxbois.be

Paalsteenlaan 90 - B-3620 Lanaken
+32 89 73 97 70

www.labutteauxbois.com