Vaste & tijdelijke locaties

Apr 19, 2024, 23:16
BRUSSELS KART your event, meeting & sky partner

BRUSSELS KART your event, meeting & sky partner

10 juni 2016

BRUSSELS KART is een perfecte eventlocatie aan de rand van Brussel. Een ideale ligging vanwaar u ook komt. Gelegen naast de E40 en de Brusselse ring en op 5 minuten te voet van het station van Groot-Bijgaarden. Wij beschikken ook over een aanpalende parking van 2500 plaatsen.

Wij bieden een indoor & outdoor kartingcircuit. Een originele en wervelende activiteit die de deelnemers leuke sensaties bezorgt. Maar BRUSSELS KART biedt meer dan Karting. In ons stijlvol restaurant, kan u terecht zowel voor een lichte lunch als voor een verfijnd menu. Wij staan bekend voor onze uitgebreide keuze aan visgerechten. BRUSSELS KART bekoort de meest veeleisende smaakpapillen! In onze mooie wijnvinotheek vindt u internationale wijnen. Ons stijlvol terras in een verrassend groen kader en onze Kids Club zijn nog  extra troeven.

Op zoek naar een verrassende en dynamische plek voor uw volgende vergadering,  business- en consumerevent, productlancering,...

Onze diverse mooie zalen  zijn uitgerust met audiovisueel apparatuur en hebben een oppervlakte van 12 tot 300m². Koud buffet of een vijfgangendiner? Met onze eigen keuken spelen wij in op uw wensen.  Onze zaal Monaco beschikt over een panoramisch zicht op  het circuit. Onze zalen Estoril en Monza hebben zicht op tuin.

Houdt u van adembenemende avonturen met ongelooflijke sensaties? Wij organiseren helicoptervluchten vanuit Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

www.brusselskart.be

 

Meer van Brussels Kart Expo :

Brussels Kart Expo