Vaste & tijdelijke locaties

Apr 29, 2024, 11:44
Reserveer nu uw feest in het unieke Winterdecor in Carré

Reserveer nu uw feest in het unieke Winterdecor in Carré

10 januari 2017

Op zoek naar een spraakmakende locatie om een nieuwjaarsfeestje met collega’s te vieren? Een unieke plek om een verjaardagspartijtje op te zetten? Het antwoord op deze vragen is eenvoudig: kies voor de befaamde Carré in Willebroek voor uw privé of corporate event. 

Op alle eventlocaties van Group Huis Van Wonterghem kan u rekenen op kwaliteit, en dat al jarenlang. De verschillende locaties zijn perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende bedrijfsmanifestaties, seminaries, brainstorms, productvoorstellingen en conferenties. En vanzelfsprekend kunt u ook feesten in stijl in een van de moduleerbare en polyvalente feestzalen Huis Van Wonterghem en Maelstede in Kuurne of in Kasteel Gravenhof in Dworp, waar de gasten ook kunnen overnachten in tot in de puntjes verzorgde hotelsuites. Het Huis is ook een vaste waarde in het nightlife dankzij de clubs Diedjies in Kuurne en natuurlijk Carré in Willebroek.

Met Carré gaat Huis Van Wonterghem overigens het 26ste jaar in, een verjaardag die in het weekend van 31 maart en 1 & 2 april 2017 met de nodige luister zal worden gevierd. Maar zo lang hoeft u natuurlijk niet te wachten.

012017hvw siteNog tot eind januari prijkt er in de beroemde club immers een super tof Winterdecor die meteen de sfeer oproept van een mooie gezellige chalet met een open haard op het podium.

Geïnteresseerden kunnen dit exclusieve plaatsje nu reserveren om bijvoorbeeld hun verjaardag te vieren op vrijdag, zaterdag of zondag. 

Ook een nieuwjaarsfeestje met vrienden of collega’s kan perfect. Het Winterdecor in Carré is overigens ook een ideale plek voor bedrijven die hun klanten,  medewerkers, ... willen bedanken voor het voorbije jaar (bedrijven die een factuur wensen, kunnen gerust vragen om dit te factureren).

Meer info?

info@carre.be

info@hvw.be

+32 (0)56 70 00 00

www.hvw.be - www.carre.be

Meer van Huis van Wonterghem :