Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 12:51
Succesvol vergaderen in Brussel? Enkele tips …

Succesvol vergaderen in Brussel? Enkele tips …

30 juni 2015

Een exclusieve locatie voor meetings of teambuildings? Een adembenemende ervaring voor uw klanten of personeelsleden? In Brussel hebt u de toffe locaties voor het kiezen. Centraal gelegen, vlot bereikbaar en bovendien huisvest de hoofdstad een aantal spraakmakende hotels. Wij stellen er graag enkele aan u voor.

Radisson Blu Royal Hotel ****

Het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel kreeg recent een grondige facelift. De nieuwe kamers "Urban Style" onderscheiden zich door een strak en eigentijds design dat zowel uniek, gewaagd, chic als tijdloos is. De schitterende nieuwe zalen zijn functioneel en uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur.

En dankzij het nieuwe concept 'Experience Meetings' garandeert het professionele team van Radisson Blu Royal Hotel u een effeciënte organisatie van al uw meetings.

Meer info: www.radissonblu.com/royalhotel-brussels

Pentahotel Brussels City Centre ****

Wie in Brussel verblijft en op zoek is naar iets 'anders', dat tegelijk ook spannend en een beetje onconventioneel oogt, is in het Pentahotel aan het juiste adres. De conferentie- en vergaderzalen zijn er volledig in harmonie met de unieke "Penta-attitude" die zorgvuldig is afgestemd op uw behoeften en altijd het welslagen van uw evenement voor ogen heeft.

De acht vergaderzalen zijn geschikt voor maximaal 160 personen.

Meer info: www.pentahotels.com/nl/hotels/brussels-city-centre

Voor meer informatie betreffende incentives, vergaderzalen en bedrijfsseminaries:

www.meetingpointbelgium.be
meetings.incentives@walloniebruxellestourisme.be
Tel : 02/509 24 34

Meer van VISITWallonia :