Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 0:40
Welkom zomer

Welkom zomer

30 juni 2015

Op 21 juni startte de zomer en opende het Felix Pakhuis officieel haar gloednieuwe zomerbar. 90 dagen lang zal onze chef vanuit zijn open Boretti buitenkeuken het beste vlees, de sappigste vis en verfijnde kreeftjes op de grill bereiden. Deze gaan vergezeld van lekkere sides en sausjes naar keuze, zodat klanten hun eigen ideale zomerbord kunnen samenstellen.

In de zon of uit de zon, dat kies je zelf, houten schermen zorgen ervoor dat je beschermd bent tegen het zeebriesje dat het Eilandje zo typeert. Ook kleine groepen zijn van harte welkom op ons terras!

Voor een Fever Tree gin-tonic, Lillet life cocktail of een glaasje Taittinger kun je terecht in de groene pop-up aperitieftuin, waar jazzy zomertunes perfect passen bij het mooie zicht op het water, de dobberende bootjes en de zonsondergang achter het MAS. Vakantie in eigen stad!

Naast lekker eten en drinken komt er ook een gevuld zomerprogramma met onder meer cocktailworkshops, winetastings, Boretti demo's, etc. Elke vrijdag vindt Wim Ballieus afterwork Let's Have a Ball plaats in de aperitieftuin, en zowel op vrijdag als op zaterdag kun je in de Lichtstraat of de mArkt aanschuiven voor een originele maaltijd bij Rekub, het pop-up restaurant dat kookt tegen voedselverspilling met overschotten die ze ophalen bij boeren en supermarkten.

We sluiten de zomer feestelijk af met het Eilandfestival op zondag 20 september!

www.felixpakhuis.nu

Meer van Felix Pakhuis :

Felix Pakhuis