Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 8:42
Bedrijvenboom in Felix Pakhuis

Bedrijvenboom in Felix Pakhuis

22 oktober 2015

September was een drukke, maar ook fantastische maand voor Felix Pakhuis. Maar liefst 12 bedrijven kozen onze venue voor hun bedrijfsfeest, seminarie of presentatie. Het ambitieuze eventteam werd van de ene in de andere uitdaging gesmeten; met de neuzen in dezelfde richting en de mouwen hoog opgestroopt werden alle feesten werkelijk TOPevents.

Zo getuigen ook de klanten:

Sytze Wierema, Account Manager Cargill Refined Oils Europe / sales FEED

"Ik wil Felix Pakhuis bedanken voor de geslaagde avond. Tot nu toe hebben wij louter positieve reacties van onze collega's ontvangen over onze keuze voor het Felix Pakhuis en over het door jullie voorgeschotelde menu, de drank en de overige service. We zijn ook het personeel heel dankbaar die met een lach het eten en de drankjes serveerden."

Stein Hoogstoel, Managing Partner, New Balls Please

"Vanuit klantenzijde alleen maar lovende woorden, ook mede door jullie hulp zijn we hierin weer geslaagd! :) Hop naar de volgende producties!"

Monique van de Ven, Reception / Management Assistant / Admin Sales Support Dow Belgium B.V.B.A.

"Het was een geweldig leuk feest, alles was dik in orde, we zijn helemaal tevreden :). De zaal was prachtig, mooi opgefrist, warme kleuren, fijne sfeer, de reacties waren positief. DJ Sacha is ook super. Dat ons feest zo'n succes was, getuigt van jullie professionaliteit. Dank je wel!"

Een greep uit de bedrijven die konden genieten van een unieke locatie en uitstekende catering: ISWA congres, Albert Heijn, Kamiano, New Balls Please, Cargill Refined Oils Europe, DOW, HLB Belgium, VTM nieuws, ZNA, Medialaan en Sony Music Belgium.

Ook in oktober wordt het een bedrijvige maand, momenteel planden we reeds 7 bedrijven in. Felix Pakhuis wil dan ook garant staan voor een feilloze service en een volledig geslaagd event.

Wil u ook de garantie op een succesvol event? Spring dan mee op de bedrijventrein en kies voor Felix Pakhuis.

Contacteer ons vandaag nog, volledig vrijblijvend en wij helpen u met plezier verder: events@felixpakhuis.nu.

Meer info: www.felixpakhuis.nu

Meer van Felix Pakhuis :

Felix Pakhuis