Vaste & tijdelijke locaties

Apr 24, 2024, 20:57
Creatieve mensen kiezen creatieve locaties

Creatieve mensen kiezen creatieve locaties

07 januari 2016

Als ‘festival voor creatieve mensen’ heeft Eurobest zich ontpopt tot een belangrijke leverancier van inspiratie. Niet alleen wat betreft de seminaries en lezingen, maar ook op vlak van evenementenlocaties. Deze keer kozen ze voor Felix Pakhuis als hun unieke ‘venue’.

"Onze afgevaardigden verwachten van onze locaties niet alleen dat ze stimuleren en uniek zijn, maar ook dat ze inzicht geven in de cultuur en het erfgoed van de gaststeden. Felix Pakhuis is een prachtige locatie die zo typisch is voor Antwerpen. De oorspronkelijk industrieel ogende aanblik van de kaaien werd omgevormd tot een uitnodigende, trendy ruimte om te eten, te drinken en te dansen. Met de hulp van het personeel werd het pakhuis omgetoverd tot een spectaculaire - maar toch intieme - partysetting voor de deelnemers van ons festival. Het team en de service van Felix Pakhuis waren geweldig, de food trucks voegden er een mooi Belgisch tintje aan toe en de feedback die we kregen van de uitgenodigden was fantastisch.”

Het vinden van een creatieve locatie voor uw evenement wordt vandaag de dag steeds belangrijker. Mensen willen de toegevoegde waarde van een originele locatie. Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur, de geschiedenis en de omgeving van een gebouw zijn cruciaal. Felix Pakhuis is één van de locaties die al het bovenstaande combineert.

www.felixpakhuis.nu

Meer van Felix Pakhuis :

Felix Pakhuis