Vaste & tijdelijke locaties

Jul 23, 2024, 12:54
Een bedrijfsevent organiseren zonder zorgen

Een bedrijfsevent organiseren zonder zorgen

22 mei 2024

Er komt heel wat kijken bij de organisatie van een bedrijfsevent. Daarom staat er steeds één centraal aanspreekpunt voor je klaar bij Kinepolis Business, ook als jouw event in meerdere bioscopen doorgaat.

Ontzettend veel mogelijkheden

Bij Kinepolis vind je alles wat je nodig hebt voor élk type bedrijfsevent. Met of zonder film, van 20 tot 36.000 genodigden. Die flexibiliteit is een van onze grootste troeven.

We verwelkomen al meer dan 15 jaar bedrijven in één of meerdere van onze bioscopen. Elke bioscoop is vlot bereikbaar, heeft ruime parkeermogelijkheden en is uitgerust met moderne polyvalente ruimtes en comfortabele filmzalen. Je kan naar hartenlust verschillende zalen combineren om de perfecte setting voor jouw event te creëren.

Concentreer je op wat telt

Of je nu een vergadering, productlancering of een congres plant, elk detail moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Van locatie en logistiek tot catering en communicatie. Bij Kinepolis Business begrijpen we dat als geen ander. Elk jaar worden er meer dan 800 bedrijfsevents georganiseerd in één van onze bioscopen. Ons team van ervaren B2B Account Managers weet dus wat er allemaal op jouw takenlijst staat - of wat er nog ontbreekt.

Die ervaring zetten we in om jouw event vlot te laten verlopen. Organiseer je een event in één van onze tien bioscopen? Je kan altijd terecht bij één centraal aanspreekpunt, ook als je event op meerdere locaties plaatsvindt. Jouw contactpersoon denkt graag met je mee en helpt je om de verwachtingen van jouw genodigden te overtreffen.

Samen aan de slag

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Zin om zonder zorgen een geslaagd event te organiseren? Neem dan hier contact op voor meer info of vraag meteen een offerte aan voor jouw bedrijfsevent.

Meer van Kinepolis :