Vaste & tijdelijke locaties

Jun 18, 2024, 3:17
Seminaries en teambuildings met adembenemend uitzicht in Silva Hotel Spa-Balmoral

Seminaries en teambuildings met adembenemend uitzicht in Silva Hotel Spa-Balmoral

16 mei 2024

Het Silva Hotel Spa-Balmoral ligt in het hart van de Belgische Ardennen en kijkt uit over de vallei van Spa. Het hotel is een bestemming op zich, en beschikt over 126 kamers en 16 seminariezalen. Het ligt in Spa, een wereldberoemd kuuroord (op de Werelderfgoedlijst van UNESCO) en vlakbij het Circuit van Spa-Francorchamps.

Of u nu de lancering van een nieuw product, een teambuildingdag, een training of een seminarie plant, een team gespecialiseerd in evenementenorganisatie ondersteunt u van A tot Z om uw evenement tot een succes te maken.

Kies uit 16 vergaderzalen, waarvan 13 met natuurlijk licht, 7 met directe toegang tot de tuin of terrassen en 1 ruimte met een adembenemend uitzicht op de pittoreske vallei.

Met twee plenaire zalen van 200 en 275 vierkante meter heeft het hotel meer dan genoeg ruimte!

U kunt ook het dak privatiseren of genieten van een barbecue op het terras voor een unieke ervaring midden in de natuur.

Het hotel biedt drie complete seminariepakketten (brons, zilver en goud) om aan uw behoeften te voldoen, binnen uw budget.

Wat zijn de grootste voordelen van deze plek? Profiteer van de allernieuwste technologie, gratis wifi in het hele hotel, gratis parkeergelegenheid die plaats biedt aan een honderdtal voertuigen, een brochure met meer dan 50 teambuildingactiviteiten om de creativiteit en de productiviteit van uw team te stimuleren, verschillende formules, enz. Alles wordt voorzien om uw evenement in de beste omstandigheden te organiseren!

Neem contact op met het team van Silva Hotel Spa-Balmoral voor een aanbod op maat en plan vandaag nog uw volgende evenement!

Laura Charbonel
laura.charbonel@silvahotel.be 
www.silvahotelspabalmoral.be
+32 (0)472 03 12 24

Meer van VISITWallonia :