Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 10:51
Splinternieuwe eventlocatie in Kinepolis: Loft

Splinternieuwe eventlocatie in Kinepolis: Loft

19 juni 2017

Kinepolis Antwerpen werkt aan een gloednieuwe eventlocatie in de Kinepolis-bioscoop, namelijk de Loft. Ze is beschikbaar vanaf september 2017. Deze eventlocatie wordt 350 m² groot, met een capaciteit van 350 tot wel 500 personen. Er zal veel natuurlijk licht binnenvallen en de zaal zal een prachtig uitzicht bieden op de site.

Dankzij de afzonderlijke ingang vooraan onze bioscoop zal de Loft uitermate geschikt zijn voor exclusieve recepties, personeelsfeesten, walking dinners,... De mogelijkheden zijn eindeloos! Als je kiest voor de optie ‘ronde tafels met buffet’, komt er plaats voor 180 personen. Zonder buffet voor 200 personen. Kies je voor een walking dinner, dan kunnen er 350 personen binnen. Toch liever een receptie? Dan is het maximum aantal 500 personen.

Voor ieder wat wils

Je kunt onze eventlocatie in Antwerpen gebruiken om een privé-vertoning of presentatie te geven voor een selecte groep. Maar je kunt evengoed een beroep op ons doen om een heus bedrijfsfeest te geven voor enkele honderden gasten. Bij Kinepolis heb je de keuze tussen 24 verschillende zalen met elk een verschillende capaciteit. Wil je meer te weten komen over de specificaties van onze zalen? Download dan onze informatiefiche.

Kinepolis Event Center

Kinepolis Antwerpen is ideaal om een filmpje mee te pikken. Maar het is zoveel meer dan alleen maar een cinema. Wist je dat we je naast filmvertoningen of avant-premières, ook live-uitzendingen, stand-up comedy, zakelijke evenementen en nog een hele waaier aan andere B2B-evenementen aanbieden? Het Kinepolis Event Center heeft een aparte ingang waardoor jouw gasten meteen een echt VIP-gevoel krijgen.

Kinepolis Antwerpen, jouw toekomstige eventlocatie?

Kinepolis Antwerpen heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen en kan dus de ideale eventlocatie zijn voor jouw bedrijf. We stellen al onze hoogtechnologische beeld- en geluidsvoorzieningen, digitale projectoren en wall-to-wallschermen volledig tot jouw beschikking.

Heb je andere technologische snufjes nodig? Geen probleem, onze ervaren B2B Account Managers staan continu klaar om samen tot een oplossing te komen. Ook over catering hoef je je geen zorgen te maken. De vaste cateringpartner van Kinepolis Business bedient de gasten op hun wenken.

Heb je nog vragen of wil jij graag jouw eventlocatie in Antwerpen meteen vastleggen? Neem dan contact op met onze B2B Account Managers.

business.kinepolis.be

Meer van Kinepolis :