Event technologies

Apr 19, 2024, 23:01
Flexmail verkozen tot “Best performing Belgian tool”op de Digital Marketing Awards!

Flexmail verkozen tot “Best performing Belgian tool”op de Digital Marketing Awards!

28 november 2016

Op 17 november 2016 werd Flexmail tijdens de Digital Marketing Awards bekroond met goud in de categorie “Best performing Belgian tool”. Het opbrengen van ROI en conversies, gebruiksgemak, service en groei stonden hierbij centraal.

De Digital Marketing Awards wordt georganiseerd door Bloovi en Feweb. De awards zijn Belgische onderscheidingen ter ere van de online marketing prestaties van Belgische bedrijven. We zijn dan ook ontzettend trots en vereerd om Flexmail op de eerste plaats te zien verschijnen.

Deze bekroning geeft ons als team veel voldoening: “Een award winnen is natuurlijk altijd leuk, maar de criteria van deze award passen ook nog eens echt in het DNA van Flexmail. Dag in dag uit werken we aan het optimaliseren van het Flexmail platform en de service voor onze gebruikers. Het geeft ons veel voldoening om te zien dat de jury vindt dat we in deze inspanningen slagen. Bovendien is het een mooie erkenning voor de performantie van e-mailmarketing als kanaal.”

De Geneva Tourism case bekroond met zilver in de categorie Most Performing Email

Ook Flexmail klant Geneva Tourism werd tijdens de Award Night bekroond. In samenwerking met Flexmail werd er een uitgebreid marketing automation scenario uitgewerkt voor een grootschalige winactie. Het doel? Het genereren van ambassadeurs voor de regio en Genève in de kijker zetten als toeristische bestemming.

De belangrijkste criteria voor deze award? Een solide e-mailmarketing strategie, doelgroep definitie en algemene performantie van de campagne.

Benieuwd naar de case? Bekijk hem hier!

Over de Digital Marketing Awards

Deze Belgische awards belonen uitmuntendheid op het Internet: De Digital Marketing awards is een event dat gedragen wordt door professionals. Het is een wedstrijd open voor alle organisaties en personen die betrokken zijn bij het proces van het ontwerpen, bouwen, beheren of het bevorderen van digitale campagnes. De genomineerden en de uiteindelijke winnaars worden geselecteerd door een ervaren jury van vakexperten. Getoetst aan een aantal criteria, ondergaan de ingediende projecten een rigoureus proces om deze felbegeerde Digital Marketing awards te winnen.

In de laatste maanden stuurden we ook een tevredenheidsenquête uit naar onze klanten. We willen jullie dan ook uitgebreid bedanken voor alle feedback. De komende maanden zullen er tal van optimalisaties en nieuwe updates verschijnen. Op naar een succesvol 2017!

www.flexmail.be

Meer van Flexmail :