Event technologies

Apr 19, 2024, 22:17
Beeple gaat internationaal!

Beeple gaat internationaal!

24 mei 2016

Beeple groeit verder, ook over de landsgrenzen heen. Beeple is een planningstool om (tijdelijke) medewerkers eenvoudig en vlot te beheren. U kan het volledige staff management met Beeple doen en hierdoor tijd, geld en administratie besparen. Beeple is bezig aan een snelle opmars sinds de lancering iets minder dan een jaar geleden.

Beeple is vanaf het begin ontwikkeld om vlot de landsgrenzen te kunnen overgaan. Tijdens het ontwikkelingsproces hebben we ervoor gezorgd dat verschillende culturen, wetgevingen en talen eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden en daar plukken we nu de vruchten van. Onze eerste buitenlandse klanten komen uit Nederland en we merken dat zij het enorm waarderen met een internationale tool te kunnen werken.

Vaarwel papieren tijdperk, hallo smartplanning!

Iedereen die met medewerkers werkt heeft een meerwaarde bij Beeple. Zowel voor festivalorganisatoren die met vrijwilligers werken, als uitzendbureaus die met tijdelijke krachten werken of hotels die met variabele uurroosters werken. Iedereen kan dankzij Beeple tijd, geld en administratie besparen.

Beeple omvat alle stappen van personeelsbeheer en zorgt hierdoor voor een totaalbeleving. Met Beeple is het mogelijk om nieuwe medewerkers aan te trekken, bestaande medewerkers in te plannen, alle loon- en onkostenadministratie online te regelen en nog veel meer. De innovatieve manier van personeelsbeheer gebaseerd op smartplanning, big data en automatisering van processen zorgt ervoor dat zowel managers als medewerkers efficiënter en aangenamer kunnen werken en hierdoor gemotiveerder zijn.

Bezoek de vernieuwde website van Beeple op www.beeple.eu of neem contact op voor een vrijblijvende demo of een testdag op hello@beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple