Event management

Apr 27, 2024, 22:09
Extra power voor een snelle groei

Extra power voor een snelle groei

28 juni 2016

Beeple is een planningstool om medewerkers eenvoudig en vlot te beheren. Om haar snelle groei nog meer power te geven is Beeple momenteel een investeringsronde aan het voorbereiden. Beeple heeft ambitieuze groeiplannen en heeft deze vastgelegd in een driejarenplan.

Beeple is vanaf het begin ontwikkeld om vlot de grenzen van de eventsector en de landsgrenzen te kunnen overgaan. Tijdens de voorbije maanden heeft Beeple enkele audits en analyses laten uitvoeren op de software en de bedrijfsorganisatie door externe partijen. Hieruit is gebleken dat de fundamenten voor een verdere groei stevig zijn gelegd en dat Beeple uitermate schaalbaar is.

Een staff management tool met visie

Beeple is een online tool om medewerkers eenvoudig te managen. Vergeet Excel en uren vruchteloos bellen naar medewerkers, dankzij Beeple wordt staff management een eenvoudige klus. Beeple automatiseert niet enkel uw personeelsplanning, zij zorgen ook voor een personeelsbeheer zonder papier. Met Beeple is het mogelijk uw medewerkers te beheren van het rekruteren tot het betalen. Het is de duidelijke visie van het management om de tool te laten doorgroeien binnen organisaties, KMO’s en business units van grote bedrijven als de operationele beheerstool bij uitstek en zo te zorgen voor meer efficiëntie.

Internationaal & intersectoraal

Momenteel is Beeple actief in enkele Europese landen en lopen er prospecties wereldwijd. Beeple is momenteel actief binnen meer dan 9 verschillende sectoren en kan snel uitgebreid worden naar meer dan 24 sectoren. Beeple is momenteel bezig met het aantrekken van investeerders zodat

De reden van de snelle groei is een grotendeels te danken aan de gemakkelijke en aangename ervaring die Beeple biedt aan de planners en medewerkers. Beeple omvat alle stappen van personeelsbeheer en zorgt hierdoor voor een totaalbeleving. De innovatieve manier van personeelsbeheer is gebaseerd op smartplanning, big data en automatisering van processen en zorgt ervoor dat zowel managers als medewerkers efficiënter en aangenamer kunnen werken en hierdoor gemotiveerder zijn. Deze ervaring, gecombineerd met een premium support ervaring, maakt dat Beeple een snelle groeier is door positieve mond tot mond reclame.

Bezoek de website van Beeple op www.beeple.eu of neem contact op voor een vrijblijvende demo of een testdag op hello@beeple.eu

www.beeple.eu

Meer van Beeple :

Beeple