Event management

Jul 27, 2021, 7:21
Forganiser zet de volgende stap richting gemakkelijke flexjobs

Forganiser zet de volgende stap richting gemakkelijke flexjobs

25 april 2017

Op 19 april 2017 lanceerde de start-up Forganiser de langverwachte nieuwe versie van hun planning software. Deze tool brengt via een simpele weg bedrijven en flexwerkers met elkaar in contact en neemt bovendien alle bijhorende administratie automatisch voor zijn rekening.

Tweerichtingsverkeer

Dankzij deze intelligente planning tool vinden duizenden flexwerkers, waaronder veel jongeren in de horeca en events, dagelijks hun weg naar tijdelijke jobs. Op basis van hun competenties, interesses en beschikbaarheid stellen ze zelf gemakkelijk hun werkplanning op. Maar de app werkt ook in de andere richting: van werkgever naar werknemer. Voor werkgevers is Forganiser een eenvoudige manier om grote groepen flexwerkers snel in te plannen en de administratieve rompslomp te verlichten. Zo brengt de tool onder meer de loonadministratie en de nodige aangiftes voor de werkgever in orde. Conclusie: Forganiser stelt het ideale team in een mum van tijd samen.

Forganiser nam een vliegende start in 2015 en wist sindsdien een database van meer dan 10.000 flexwerkers op te bouwen. Ook langs ondernemerskant scoort de online planning software. Bedrijven als Parcify en ISS Catering maken vandaag al tevreden gebruik van Forganiser in hun dagelijkse werking. Na 2 jaar hard werken waren de jonge Antwerpse ondernemers achter deze start-up, dan ook klaar voor een nieuw hoofdstuk.

Meer dan horeca

“We zijn twee jaar geleden gestart met een focus op personeel in de horeca. Vandaag zijn we veel meer dan dat. Of het nu gaat om festival en catering crews, fietskoeriers, brand ambassadors of field & venue management, geïnteresseerde flexwerkers vinden dankzij de tool hun weg naar heel diverse jobs. We zijn fier dat ondernemingen als Parcify, Bocadero en Delifrance reeds gebruik maken van onze tool”, aldus Sebastian Rummens, founder van Forganiser.

Forganiser biedt zowel een gratis als een premium model aan. Voor het premium model kunnen bedrijven een licentie aanschaffen aan 60 euro per maand.

www.forganiser.be

Meer van Forganiser :

Forganiser