Meet in Wallonia Day

May 10, 2024, 6:16

Meet in Wallonia Day 2023

Op vrijdag 22 september organiseert VISITWallonia de 3de editie van de Meet in Wallonia Day. Dit tweejaarlijks evenement brengt Waalse MICE-aanbieders samen met organisatoren van events en beslissingsnemers van bedrijven uit België en Europa.

Met zijn uitgestrekte natuur, zijn unieke locaties en zijn professionele MICE-specialisten is Wallonië een regio met alle nodige troeven voor uw volgende bedrijfsevent, productvoorstelling, teambuilding of seminar. Tijdens de Meet in Wallonia Day kunt u kennismaken met een 30-tal Waalse MICE-aanbieders.

De Meet in Wallonia Day zal op 22 september plaatsvinden in het Palais des Congrès en gaat van start met een reeks workshops. Na de lunch kan er kennis worden gemaakt met het aanbod teambuildingactiviteiten. De namiddag wordt afgesloten met een networking drink. ’s Avonds krijgen de deelnemers een diner met animatie aangeboden in hotel Van der Valk Selys, en er is ook de mogelijkheid om te blijven overnachten in hotel Van der Valk Congrès.

Voor u dé ideale gelegenheid om te ontdekken wat deze regio voor uw volgende bedrijfsevent, productvoorstelling, teambuilding of seminar te bieden heeft!

visit wallonia wallonie belgique tourisme mieux

Programma vrijdag 22 september
09u00 Onthaal
10u00 Start workshop (VOLZET)
  Lunch (VOLZET)
Namiddag Teambuilding activiteiten samen met de verschillende partners (VOLZET)
  Afsluitdrink (VOLZET)
20u00 Diner met avondanimatie in hotel Van der Valk Selys. Mogelijkheid tot overnachting in hotel Van der Valk Congrès. (VOLZET)
 Inschrijven

De Meet in Wallonia Day is een gratis event, voorbehouden voor corporate event en marketing managers, evenementenagentschappen, en organisatoren van events, congressen en teambuildings.

Inschrijven is niet meer mogelijk.