Event Agencies

Apr 28, 2024, 22:48
Ri.Pa. Classics - fietshappening voor wielertoeristen en mountainbikers

Ri.Pa. Classics - fietshappening voor wielertoeristen en mountainbikers

09 november 2015

Op 6 september vond de eerste Ri.Pa. Classics in het Oost-Vlaamse Kalken plaats. Anniek De Vlieger van a-point werd door Ri.Pa. Belgium gevraagd om een fietshappening te organiseren voor klanten. Een parcours voor zowel wielertoeristen en mountainbikers. Een sfeervol network evenement met leuke randanimatie waar klanten en zakelijke relaties van Ri.Pa. aan deel konden nemen.

Ri.Pa. Belgium

Ri.Pa. Belgium te Kalken is een referentie voor tegelimport en voor het ‘aankleden’ van wanden en vloeren. Wat in 1970 begon als een bescheidenonderneming met een kleine showroom is vandaag uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met 40 gespecialiseerde vaklui. Ri.Pa. is een familiale onderneming. Dat uit zich in de gemoedelijke omgang met werknemers, het meedenken met de klant, de grote flexibiliteit en het alom beschikbaar zijn. Vandaag beschikt Ri.Pa.over ruim 6000m² bedrijfsoppervlakte.

Ri.Pa. Classics

Men kon zich inschrijven voor het rijden van één van de 3 fietsroutes in de omgeving van het Oost Vlaamse dorp Kalken; 35 km, 55 km of 85 km. De eerste van de maar liefst 150 deelnemers, vertrokken ‘s ochtends al om half acht. Na afloop van sportieve inspanning werd men ontvangen met een drankje en een BBQ buffet in een in Ri.Pa. kleuren ingerichte partytent. Een live band, DJ, karikaturist en fietsen op rollen zorgden ervoor dat zowel jong & oud op een leuke, losse en informele manier met elkaar konden kennismaken tijdens de eerste editie van de Ri.Pa Classics. Want er wordt al door Ri.Pa. Belgium gesproken van een tweede editie in 2016.

Anniek De Vlieger van a-point: “Een fietshappening is een leuke manier om op een losse, informele manier met je klanten en zakelijke relaties te networken. Je doet er iedereen, jong en oud, een plezier mee!”

Over a-point

a-point is niet zomaar een event bureau, maar een dynamisch bedrijf dat onder de bezielende leiding van Anniek De Vlieger zowel in binnen- als buitenland instaat voor de totale organisatie van onberispelijke evenementen, zoals een congres, incentive, meeting, teambuilding, bedrijfsfeest. Mede dankzij een uitgebreid netwerk van volwaardige leveranciers en partners kan a-point voor alles zorgen; voor de communicatie campagne, uitnodigingen, het vervoer, de artiesten, catering, technische grondplannen…eigenlijk voor alles van A tot Z.

a-point werkt o.a. voor Ab-InBev, Agoria, Astellas Pharma, Axa, Baker Tilly, CENTR, Coca-Cola Enterprises, Coca-Cola Services, Deloitte, DLL, FEVIA, Goodyear, Microsoft, Partena, RiPa, Russchen Consultants, Samsung, Steeno, Vanbreda International, Volvo Car Gent, Whyte, Youth Belgium, Zodiak Belgium

a-point – Anniek De Vlieger

IDOLA Business Center
Antwerpsesteenweg 19
9080 Lochristi

T: +32 (0)475 38 87 98
E: adevlieger@a-point.be
www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger