Event Agencies

Apr 29, 2024, 7:30
CENTR Awards in Paleis der Academiën groot succes

CENTR Awards in Paleis der Academiën groot succes

23 oktober 2015

Ook dit jaar organiseerde Anniek De Vlieger van a-point de tweede editie van de CENTR Awards. CENTR is de vereniging van Europese country code top-level domein (ccTLD) registraties, zoals .de voor Duitsland of .sI voor Slovenië. CENTR telt momenteel 52 volledig en 9 geassocieerde leden. Ze zijn verantwoordelijk voor meer dan 80% van alle geregistreerde landcode domeinnamen wereldwijd.

De doelstellingen van CENTR zijn: het bevorderen en participeren in de ontwikkeling van hoge standaarden en beste voorbeelden van ccTLD registraties.

Het CENTR Awards evenement is gericht op het in de schijnwerpers zetten van ccTLD registratie projecten, teams en mensen die het verschil maken in deze industrie. Het evenement vond plaats op 7 oktober in het Paleis der Academiën in Brussel.

130 deelnemers afkomstig uit heel Europa genoten van een een schitterend programma gepresenteerd door Ilse De Vos. Een mooie lunch werd verzorgd door de traiteur, frères Debecker. Een karikaturist en photobooth zorgden voor een moment van ontspanning. Het thema van de CENTR Awards was 'Red with a touch of Gold'.

Anniek De Vlieger van a-point: "De eerste editie van de CENTR Awards in 2014 was mooi, maar de tweede editie dit jaar was TOP! Ik kijk alvast uit naar het organiseren van de volgende editie."

Over a-point

a-point is niet zomaar een event bureau, maar een dynamisch bedrijf dat onder de bezielende leiding van Anniek De Vlieger zowel in binnen- als buitenland instaat voor de totale organisatie van onberispelijke evenementen, zoals een congres, incentive, meeting, teambuilding, bedrijfsfeest. Mede dankzij een uitgebreid netwerk van volwaardige leveranciers en partners kan a-point voor alles zorgen; voor de communicatie campagne, uitnodigingen, het vervoer, de artiesten, catering, technische grondplannen...eigenlijk voor alles van A tot Z.

a-point werkt o.a. voor Ab-InBev, Agoria, Astellas Pharma, Axa, Baker Tilly, CENTR, Coca-Cola Enterprises, Coca-Cola Services, Deloitte, DLL, FEVIA, Goodyear, Microsoft, Partena, RiPa, Russchen Consultants, Samsung, Steeno, Vanbreda International, Volvo Car Gent, Whyte, Youth Belgium, Zodiak Belgium

a-point – Anniek De Vlieger

IDOLA Business Center
Antwerpsesteenweg 19
9080 Lochristi

T: +32 (0)475 38 87 98
E: adevlieger@a-point.be
www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger