Event Agencies

Apr 29, 2024, 1:44
a-point organiseert workshop aan de nieuwe Rivièra, Hvar

a-point organiseert workshop aan de nieuwe Rivièra, Hvar

06 juni 2016

Half mei vertrok Anniek De Vlieger van a-point met bpost 4 dagen naar Hvar, Kroatië, tegenwoordig ook wel de nieuwe Rivièra genoemd. Hvar is absoluut niet alleen luxe, gilitter & glamour, maar heeft ook een rijke geschiedenis en dat valt direct op door de citadel, de middeleeuwse muren, de Dalmatische architectuur, de vele kloosters en paleizen. Dankzij dit alles en de uitgestrekte lavendelvelden,en het milde klimaat vinden velen Hvar een sprookjesstad.

Een programma kan hier educatief en ook zeer ontspannend.ingevuld worden. Een eiland safari met VW Beetles met een stop bij het fort van Hvar via de lavendel wegen genietend van de schitterende natuur en het uitzicht.

Een bezoek aan Stari grad, de oudste stad van Hvar,en een lunch in een agro boerderij te Ager, Unesco World Heritage site. Een speedboot tocht naar Split mag zeker niet ontbreken en ook niet een bezoek aan Zagreb, de oud Centraal Europese stad met de belangrijke ligging tussen de Adriatische kust en Centraal Europa. Zagreb is de hoofdstad en de hub van de zakelijke, academische, culturele, artistieke en sportieve wereld van Kroatie.

“Ik krijg vaak de vraag om voor een meeting, training, workshop of conferentie ‘businesss with pleasure’ te combineren. Hvar als bestemming is zeker zeer geschikt hiervoor. En niet te ver weg’…aldus Anniek De Vlieger.

Voor meer informatie en inspiratie:

a-point – Anniek De Vlieger

IDOLA Business Center
Antwerpsesteenweg 19 - 9080 Lochristi 
Ter waarde 1 - 8900 Ieper

T: +32 (0)475 38 87 98

E:  adevlieger@a-point.be

www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger