Event Agencies

Apr 29, 2024, 3:03
C&A Townhalls in Brussel en Dusseldorf

C&A Townhalls in Brussel en Dusseldorf

11 januari 2016

Vier keer per jaar organiseert C&A een interne bijeenkomst waar de kwartaalresultaten en andere interne zaken worden gecommuniceerd en de CMO Quarterly Leaderships Awards worden uitgedeeld. Deze bijeenkomsten C&A Townhalls genaamd, vinden plaats in de hoofdkantoren van C&A te Vilvoorde en Düsseldorf.

De bijeenkomsten zijn ook als motivatie en teambuilding bedoeld voor de 500 deelnemende personeelsleden. Vandaar dat er iedere keer extra aandacht wordt besteed aan een speciaal thema en invulling van de dag.  

Voor de creatieve en originele ideeën en de organisatie van A tot Z van de vier C&A Townhalls werd aan Anniek De Vlieger van a-point gevraagd om die van 2016 in een ‘nieuw jasje’ te steken.

“Ik heb al een beetje mee kunnen werken aan de laatste december edities van de Townhalls. Het thema was dit keer natuurlijk makkelijk: een gezellige, mooie, feestelijke wintersfeer,” legt Anniek De Vlieger uit. “We werken nu samen aan het thema van de volgende editie. Weer een fijne opdracht voor a-point!”

a-point – Anniek De Vlieger

IDOLA Business Center
Antwerpsesteenweg 19
9080 Lochristi

T: +32 (0)475 38 87 98

E:  adevlieger@a-point.be

www.a-point.be

Meer van anniek de vlieger :

anniek de vlieger