Event Agencies

Jun 2, 2020, 23:34
Roei For Life 2018 XXL

Roei For Life 2018 XXL

10 december 2018

Roei for Life is een actie voor het goede doel van The Outsider Coast (Nieuwpoort) en Gekko (Gent) in het kader van de Warmste Week. Met reuzekano’s roeien de deelnemers van Oostende naar Music for Life in Wachtebeke.

Roei for Life XXL 2018 wordt dit jaar georganiseerd ten voordele van Ten Dries, een warme plek in Landegem voor kinderen en jongeren met een motorische of meervoudige beperking. Dankzij aangepast onderwijs, de leefgroepswerking, hulpmiddelen en therapie kunnen ze zich daar maximaal ontplooien.
De opbrengst van deze actie zal gaan naar de bouw en inrichting van 2 nieuwe klaslokalen en nieuw therapiemateriaal.

Op vrijdagochtend 21 december starten de deelnemers en heel wat sympathisanten de roeitocht. In reuzekano’s zullen ze 3 dagen roeien naar Music for Life in Wachtebeke en hopen ze daar op zondag 23/12/18 een grote cheque te kunnen afgeven.

Onderweg staan verschillende nevenactiviteiten op het programma: groepen die hun muzikale steun verlenen tijdens de tocht, een winterse BBQ om aan deel te nemen en andere acties die spontaan door sympathisanten opgezet worden om meer sponsoring voor Roei for Life te bekomen.

Roei for Life wordt opnieuw zoveel meer dan een simpele actie voor het goede doel, het is een echte belevenis voor zowel deelnemers, sponsors, sympathisanten en iedereen met een warm hart.

Meer roeiers, feestvierders & sponsors zijn uiteraard van harte welkom! Interesse?Surf dan als de bliksem naar www.roeiforlife.be! Daar vind je alle info en kan je je ook inschrijven als deelnemer en/of als sponsor.

Meer van The Outsider Coast :