Event Agencies

Apr 25, 2024, 13:09
Winterteambuildings aan zee

Winterteambuildings aan zee

12 november 2019

Niet enkel in de zomer organiseert The Outsider Coast tal van teambuildings en events voor bedrijven. Ook in het najaar en de winter kan u er terecht voor de organisatie van een onvergetelijk teamevent aan de kust of in de Westhoek!

Zo is het Fort Napoleon in Oostende één van de unieke locaties bij uitstek voor uw winterteambuilding. Wegens renovatiewerken was het Fort Napoleon een tijd lang gesloten. Maar sinds september organiseert The Outsider Coast opnieuw activiteiten op deze toplocatie, waaronder het teambuildingsprogramma ‘Operatie Fort Napoleon’.

Operatie Fort Napoleon
Dit programma speelt zich af tijdens de bouw van het fort in opdracht van keizer Napoleon Bonaparte. Natuurlijk heeft een fort een leger nodig om het te beschermen. De deelnemers worden ingedeeld in verschillende compagnies die deel uitmaken van het leger ‘Fort Napoleon Bataljon’. Elke compagnie wordt klaargestoomd met een militaire opleiding door de generaals van Napoleon (monitoren). Daarbij moeten ze verschillende militaire opdrachten tot een goed einde brengen. Dat alles vindt plaats onder de codenaam Operatie Fort Napoleon.
Deze unieke teambuilding kan het hele jaar door georganiseerd worden. Nagenieten kan altijd met een lekkere lunch of heerlijk diner voor het hele team.

Aanbod teambuildings in de winter
Ontdek alle winterteambuildingsprogramma’s bij The Outsider Coast in de winterbrochure:  https://www.theoutsidercoast.be/nl/teambuilding/winter-teambuilding

Meer van The Outsider Coast :