Event Agencies

Apr 19, 2024, 21:01
House Of Talents viert tiende verjaardag met grandioos feest vol sterren

House Of Talents viert tiende verjaardag met grandioos feest vol sterren

09 augustus 2018

Sterren op de dansvloer

Het ene verjaardagsfeest is het andere niet. Dus wanneer House Of Talents haar tiende verjaardag viert, is goed niet goed genoeg: het moet grandioos zijn. De opdracht voor Panama Events was dan ook duidelijk: organiseer een bom van een birthday bash en bezorg alle aanwezigen een onvergetelijke avond.

Een voorbode op de huidige hittegolf? Wie weet. Maar kort je House Of talents af, dan kom je uit bij HOT, wat meteen de rode draad doorheen het event was - alles draaide rond zwoel en zomers. Het imposante Docks Dome in Brussel werd buiten omgetoverd tot een luxueuze summer beach club met zwembad, terwijl zich binnen de deuren openden van HOT Club X, een exclusieve nachtclub, inclusief megapodium met catwalk die doorliep tussen het publiek, danseressen in lichtgevende outfits en rope artists die de 800 genodigden deden genieten van een verbluffende arobatische act.

Thema, acts, locatie en inkleding waren perfect op elkaar afgestemd, maar de echte sterren van de avond stonden op het podium. Met Amery, Bart Peeters, Paul Michiels, Natalia, Sylver en 2Fabiola werden de genodigden getrakteerd op het beste van de Belgische showbizz – stuk voor stuk performers die perfect weten hoe je publiek en podium bespeelt. Bart Peeters mocht de avond openen, gevolgd door Sylver en 2Fabiola, die de club in lichterlaaie zetten en de gasten een eerste hoogtepunt bezorgden. Met onder meer The Way To Your Heart bewees Paul Michiels dat de jaren geen vat hebben op de topentertainer die hij is, waarna jong talent Amery het beste van zichzelf gaf. Mochten er op dat moment nog twijfels bestaan, dan nam Natalia die helemaal weg: de knappe Kempendochter blijft een absolute bom op het podium en gaf een show weg die iedereen omver blies. Wie toen nog energie overhad, deed dansjes tot de vroege ochtend. Geen paniek: taxi’s waren voorzien en iedereen kwam veilig thuis.

“Waar was da feestje?” bleek een overbodige vraag: House Of Talents vierde een onvergetelijke avond in een absoluut unieke setting.

Still looking for some hot stuff? Check hier onze aftermovie.

www.panamaevents.be

Meer van Panama :