Event Agencies

Sep 19, 2020, 4:32
Panama Events pakt groots uit op Vlaanderens Mooiste

Panama Events pakt groots uit op Vlaanderens Mooiste

13 juni 2017

Panama Events pakte de voorbije maanden met haar meest recente event-activaties opnieuw groots uit. Een treffend voorbeeld? Vanuit het indrukwekkende Flanders Classics VIP-dorp van de Ronde Van Vlaanderen konden meer dan 7.000 genodigden zorgeloos opgaan in de apotheose van Vlaanderens Mooiste.

Never change a winning team: voor de vijfde keer op rij nam Panama Events (formerly known as 24Seven) in opdracht van organisator Flanders Classics de organisatie van de VIP-dorpen op zich. Maar liefst 600 gedreven medewerkers zorgden zoals steeds met veel oog voor detail en perfectie voor de opbouw van niet minder dan twaalf reuzetenten langs de legendarische beklimming van de Oude Kwaremont. Een titanenwerk, goed voor een duizelingwekkende 12.000m² VIP-dorp. ‘Indrukwekkend’ is in dit geval zelfs een understatement.

Uiteraard werden de hele dag ook catering, security, fotografen en shuttlebussen voor de gasten voorzien, inclusief ontbijt met champagne voor de vroege vogels. Elk detail werd perfect geregeld, "because that’s how they roll" bij Panama Events. Het resultaat was een perfecte dag voor 7.250 passionele Flandrien-fans die zonder zorgen en in alle luxe ‘front row’ konden genieten van de schoonste koers van het jaar.

Bekijk hier de locaties.

U heeft zelf een event op de agenda? Panama Events luistert graag naar uw vragen, denkt samen met u een passend concept uit en regelt alles tot in de kleinste details.

Website Panama Events

Facebook Panama Events

Meer van Panama :