Event Agencies

Feb 23, 2020, 2:24
Wat hebben een sprekende robot en The Great Gatsby gemeen?

Wat hebben een sprekende robot en The Great Gatsby gemeen?

16 maart 2017

Op het eerste zicht weinig, maar beide heren waren gastheren op twee van de nieuwste realisaties van Panama Events. Ontdek hier hoe ze zowel op de Kickoff ‘17van P&V als op het verjaardagsfeest van Duracell heel wat stof deden opwaaien!

Terug naar de roaring twenties

Een feest waar The Great Gatsby jaloers op zou zijn geweest, zo vatten we het 50ste verjaardagsfeest van Duracell Aarschot in één zin samen.  De Leuvense Brabanthal werd voor deze gelegenheid door het Panama Events team volledig onder handen genomen. We overtroffen onszelf en staken het Duracell logo in een uniek jaren ’20 kleedje en toverden de Leuvense Brabanthal voor de gelegenheid om tot een roaring twenties decor met details in de kleuren van Duracell, zwart & koper. We entertainden onze gasten met een old school barbershop, beauty boudoir, roaring twenties live band en sexy danseressen. Onze cateraar verbaasde iedereen met overheerlijke gerechten. En hun 600 perfect gepocheerde eitjes deden meerdere genodigden met verstomming slaan.  Panama tekende ook voor het design van het prachtige overzichtsboek Duracell 50 jaar. Een mooie herinnering aan een zinderende avond.

Heeft uw bedrijf binnenkort iets te vieren? Onze partyplanners staan alvast te popelen.

P&V gaat helemaal ‘digi’

Een sprekende robot die meer dan 900 gasten persoonlijk welkom heet, flitsende presentaties, interactieve walls, futuristische hapjes en neondansers. U verwacht het misschien niet maar deze digitale mix vat kort de Kick Off 2017 voor P&V Group samen.  Panama Events zorgde ervoor dat alle P&V- personeelsleden anno 2017 helemaal mee zijn met de digitale evolutie.

Mag uw personeelsfeest ook dat tikkeltje flitsender? We brengen u graag op ideeën.

www.panamagroup.be

Meer van Panama :