Event Agencies

Apr 27, 2024, 11:16
24Seven levert knap staaltje vakmanschap op Jaguar New XF Launch

24Seven levert knap staaltje vakmanschap op Jaguar New XF Launch

10 september 2015

Om de nieuwe Jaguar XF in primeur aan de dealers en hun klanten voor te stellen, bedacht en organiseerde 24Seven een driedaags evenement in Brussel en Amsterdam. Niet minder dan 1.200 genodigden genoten met volle teugen van een exclusieve avond op een bepaald ongewone locatie. De nieuwe wagen werd immers voorgesteld op ... een boot.

24Seven kreeg de opdracht een concept uit te werken dat in lijn lag met de baseline 'An Unusual Journey'. Tijdens twee avonden in Brussel en één avond in Amsterdam kregen de in totaal 1.200 gasten de Jaguar XF in primeur te zien. Dat het om een echte 'primeur' ging is duidelijk. De wagen zal immers pas in oktober in de showroom van de dealers te zien zal zijn. En dat het 'unusual' was, mag beslist ook gezegd worden met een heuse boot als unieke locatie. Bovendien vaarde de boot ook nog eens uit op de events.

De productiecel van 24Seven leverde een knap staaltje vakmanschap om de wagens op het schip te krijgen. Naast de organisatie van het event zelf ontwikkelde 24Seven tevens een uitgekiend registratietraject om een vlotte check in van de gasten mogelijk te maken. Aangezien het schip op tijd moest uitvaren, was het noodzakelijk iedereen snel en op het juiste tijdstip aan boord te hebben. De gasten kregen tijdens de boottocht gelijktijdig beneden- en bovendeks een receptie aangeboden met aansluitend de 'reveal' van de wagen. En met een gesmaakte walking dinner plaatste 24Seven ook nog eens een mooi slotakkoord op dit unieke event.

www.24seven.be

Meer van 24seven :

Panama