Event Agencies

Apr 27, 2024, 8:20
Q8 Luxemburg geeft 24Seven een ‘dikke pluim’

Q8 Luxemburg geeft 24Seven een ‘dikke pluim’

25 september 2015

Elk jaar nodigt Q8 Luxemburg al haar dealers uit naar een ludiek evenement om het contact tussen de dealers onderling en met de interne medewerkers van Q8 te versterken. Dit jaar koos het bedrijf 'Q8 Summer Ranch' als centraal thema. Een kolfje naar de hand van de specialisten van 24Seven die het ganse gebeuren naar goede gewoonte in perfecte banen wisten te leiden.

Op het druk bijgewoonde event trok 24Seven het thema 'Ranch' door tot in de kleinste details met hooibalen, cowboyitems en leuke cowboyanimaties zoals een photobooth, can throwing, rodeo bull, bull shot, bean bag toss, darts, enz. Niet alleen de animaties en het prachtige zomerweer, maar ook de live band en de genodigden zelf, die voor de gelegenheid een passende cowboy-outfit hadden aangetrokken, zorgden voor een geslaagd gebeuren.

24Seven dacht uiteraard ook aan het versterken van de inwendige mens en organiseerde een heerlijke barbecue, waarbij de gasten op hooibalen aan lange tafels plaatsnamen.

24Seven koos in samenspraak met Q8 voor een 'los' concept, waarbij de dealers zich de hele avond lang aan allerlei lekkers konden tegoed doen. Een uitstekend idee overigens, want de dealers van Q8 werken elke dag laat.

Uit een bevraging die na afloop bij de genodigden werd gehouden, leren we dat iedereen zonder uitzondering tevreden terugblikt op deze mooie avond.

www.24seven.be

Meer van 24seven :

Panama