Event Agencies

May 9, 2024, 9:16
Boordevolle agenda voor nieuw team van Event’ives

Boordevolle agenda voor nieuw team van Event’ives

08 september 2015

Na een goed gevulde eerste jaarhelft en een deugddoende vakantie, is het bij Event'ives opnieuw alle hens aan dek. De agenda voor de maand september steekt boordevol events die een uitstekend beeld van de multifunctionele kracht van het Brusselse evenementenkantoor. Van een bedrijfs- en andere feesten over seminaries en productlanceringen tot en met uitgekiende team buildings, Event'ives organiseert het allemaal tot in de puntjes.

Nieuwe kracht

Om alle evenementen in de maand september volgens de regels van de kunst te organiseren, trekt Event'ives werkelijk alle registers open. In amper vier weken tijd staan niet minder dan tien events op het programma. Logisch dus dat Patrice Ryelandt en Gautier Leclercq hun team versterkt hebben met een extra kracht. Als Event Manager zal François-Xavier Rombouts, die na twee jaar in sales beslist heeft zijn leven een andere wending te geven en zich toe te spitsen op de evenementensector, vol overtuiging voor de goede afloop van elk event, van start to D-day, zorgen.

The Great Gatsby

In de eerste week van september stond Event'ives in voor de organisatie van de 'Last Summer Party', een privé feest voor niet minder dan 170 genodigden. Ook Wordline, een al jarenlang trouwe klant, deed opnieuw beroep op het Brusselse evenementenbureau, deze keer voor hun personeelsfeest. 400 gasten genoten van een fijne avond rond het thema The Great Gatsby in 'Les Jeux d'Hiver' in onze hoofdstad. Ook MasterCard is een naam die regelmatig in het orderboek opduikt. In september zelf twee keer met een tweedaags seminarie in het 'Palais de Plume' in Ittre en een tweede seminarie – met een gesmaakt gastoptreden van de befaamde illusionist Carlos Vaquera – in de eigen kantoren van MasterCard.

Van seminarie tot verrassingsfeest

Maar Event'ives kan vanzelfsprekend veel meer dan het in goede banen leiden van feesten. Alides, een nieuwe klant, bijvoorbeeld schakelde het evenementenkantoor in voor de organisatie van een tweedaags seminarie in Antwerpen. Daarbij werd het nuttige aan het aangename gekoppeld met diverse extra activiteiten zoals een fietstochtje en een gastronomische ontdekkingstrip in de stad. Ook Eurofiber, eveneens een nieuwe naam in het klantenbestand, heeft in september een seminarie op stapel staan met twee dagen lang diverse workshops in de abdij van Corsendock. Befimmo, specialist in kantoorvastgoed en ook al een trouwe klant van Event'ives, viert dit jaar haar twintigjarige bestaan. Wat er precies op de planning staat, blijft voorlopig geheim. Het moet immers een verrassing van formaat worden.

In binnen- en buitenland

Ondertussen prijkt in de agenda van Event'ives ook een productlancering met VIP-diner in opdracht van Estée Lauder, al sinds 1946 wereldberoemd in de wereld van huidverzorging, make-up en heerlijke geuren. Het gebeuren vindt plaats in Brussel in 'Le Chalet de la Forêt'. Ook in de hoofdstad, maar dan in de bekende Event Lounge, verzorgt Event'ives een privé avondfeest dat de titel 'Full Moon Party' meekrijgt. Eind september ten slotte verlegt Event'ives het actieterrein naar Corsica, waar een vierdaags privé evenement voor 40 personen plaatsvindt met een korf vol activiteiten zoals culinaire degustaties en uitstapjes in de maritieme sfeer.

Bovenstaande opsomming is een mooi bewijs dat Event'ives werkelijk van alle markten thuis is en elk evenement perfect op maat en volgens de wensen van de klant uitwerkt.

Meer info: www.eventives.com

Meer van Event'ives :

Event'ives