Decors & Stands

Jul 12, 2020, 21:12
Tot 25% korting op de volledige shop voor resellers en gratis verzending!

Tot 25% korting op de volledige shop voor resellers en gratis verzending!

12 november 2019

Reclameonline.be is een onderdeel van het Belgische bedrijf FDM Print Group met een gemiddelde printproductie van 8.000 m2 per dag. Het web-to-print portaal is in 4 landen actief en levert aan de grootste marketing-, communicatie- en eventbureaus en standenbouwers.  Vraag nu uw resellerkorting aan!

-Mobiele stretchframes
-Mobiele Ledframes
-peesdoeken voor BeMatrix standen
-spandoeken
-reclameborden
-vloervinyl
-stickers
-vlaggen
-Kartonnen displays
-pvc vrije producten

Maar er is meer! Met het vernieuwde B2B portaal ReclameOnline.be kan u binnen de 24 uur grootformaat printwerk laten printen en leveren. ReclameOnline.be is niet alleen een van de grootste online webshops, maar ook een webwinkel waar de klant snel en gemakkelijk zijn order kan plaatsen via bijvoorbeeld smartphone of tablet. Op de homepage van Reclameonline.be kan u via een helder overzicht makkelijk navigeren naar de gewenste producten of toepassingen.

Toch twijfels? Geen probleem! Ook via handige zoekfunctie komt u in een mum van tijd bij de juiste oplossing terecht. In de volgende stap kan u het product configureren en een keuze maken uit verschillende materialen en afmetingen. Slimme suggesties brengen u snel en efficiënt bij de benodigde producten en accessoires. Zelf bestanden aanleveren verloopt al even snel en eenvoudig. Dat kan meteen bij de bestelling of, indien er geen ontwerp is, kan u simpelweg vragen om dat door ReclameOnline.be te laten maken. Eenmaal de bestelling is geplaatst, gaat de productie desgewenst al binnen één dag aan de slag. De eigen productie en spoedleveringen, correct én volgens de afspraak, zijn immers dé troefkaarten van ReclameOnline. Klanten beschikken overigens ook over een persoonlijke ReclameOnline omgeving waar ze de status en verzending van de bestelling kunnen volgen.

Toch nog vragen? Via chat, mail en telefoon geeft Reclameonline.be u meteen het juiste antwoord.      

www.reclameonline.be

Large Printing for Big Thinking
Vraag uw resellerkorting aan via deze link: https://www.reclameonline.be/nl/customer/account/create/


*gratis  verzending bij orders meer dan 50 euro excl btw
** 25% korting bij afnamen van min 100k per jaar - 20% korting bij regelmatige aankoop - 10% korting altijd.

Meer van PubliFDM :

Publi-FDM