Decors & Stands

Sep 20, 2019, 15:58
Publi-FDM, kampioenen in groot formaat prints!

Publi-FDM, kampioenen in groot formaat prints!

23 maart 2018

Publi-FDM / ReclameOnline werd door het productiehuis De Mensen aangesteld voor het vervaardigen van alle groot formaat prints voor de derde langspeelfilm van FC De Kampioenen.

Publi-FDM produceert ongeveer 3.000 m² per dag aan doekmateriaal, van spandoeken tot herasdoeken. Ook peesdoeken voor textielframes of backlit doeken voor lichtbakken worden in eigen huis geproduceerd. Ook alle systemen voor lichtreclame, textielframes en spandoekframes worden door Publi-FDM op maat gemaakt.

Publi-FDM denkt ook aan het milieu, zo worden alle stickers ecologisch geprint met HP latex printers aan 1.200 dpi voor het perfecte resultaat aan kleuren, kwaliteit & afwerking. Het displayaanbod bestaat dan weer uit roll-ups, pop-up wanden, honingraadkartondisplay’s, beachvlaggen en vlaggenmasten.

Een mooi voorbeeld van de kwaliteit en creativiteit van Publi-FDM zijn de groot formaat prints die in opdracht van productiehuis De Mensen werden gemaakt voor de promotie van de derde langspeelfilm van FC De Kampioenen. Voor de filmopnames transformeerde Publi-FDM Stayen, het voetbalstadion van STVV in Sint-Truiden, met niet minder dan 2.800 m² spandoeken in de kleuren van de caféploeg uit de populaire tv-reeks. Publi-FDM stond ook in voor het reclamemateriaal van DDT Oké Cars en het supporterscafé van Pascale. Het bedrijf leverde spandoeken en autostickers die bedrukt werden met de Boma- en DDT Oké Cars-logo’s. Daarnaast werden ook de reclameborden en beachvlaggen voor de promotie van de derde langspeelfilm voorzien door Publi-FDM.

Heeft u voor uw evenement of beurs nog doeken, stickers of reclameborden nodig, zoals Dibond®, reboard, plexiglas of forex? Dan bent u bij Publi-FDM aan het juiste adres. Daarnaast kunnen alle reclameborden ook contourgefreesd worden in eender welke vorm, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Bekijk het volledige aanbod van Publi-FDM op www.publi-fdm.be en vraag vrijblijvend uw offerte aan!

www.publi-fdm.be

Meer van PubliFDM :

Publi-FDM