Decors & Stands

Dec 14, 2019, 21:36
Flexibele, ecologische én akoestische gordijnen voor Maison de la Laïcité

Flexibele, ecologische én akoestische gordijnen voor Maison de la Laïcité

16 januari 2019

Met Wool Serge Panne en geïntegreerde gordijnrails transformeerde ShowTex deze lege en galmende hal van 400 m2 in een aanlokkelijke locatie voor allerhande events.

Geïntegreerde gordijnrails

Een stevig ophangsysteem van meer dan 110 meter budgetvriendelijke gordijnrails zit subtiel geïntegreerd in het plafond van de hal. Alle H100 rails, inclusief de vier op maat geplooide bochten, zijn zo geplaatst dat er verschillende lay-outs mogelijk zijn binnen dezelfde zaal. Afhankelijk van het soort evenement vormen de 600 lopende meter aan gordijnen één grote open ruimte, of splitsen ze de hal op in verschillende kleinere compartimenten.

Ecologische akoestische stoffen

Het buurthuis drong aan op ecologische en natuurlijke materialen om het akoestische probleem aan te pakken. Geen betere keuze dan Wool Serge Panne!

Deze vlamwerende stof is gemaakt van gerecycleerde wol die niet enkel rendabel is voor het milieu, maar ook een positieve impact heeft op je budget, in vergelijking met nieuwe gordijnen uit pure wol. Bovendien absorberen de 6 meter hoge gordijnen het geluid en verminderen ze de nagalmtijd als geen ander.

Een complete akoestische oplossing!

www.showtex.com

Meer van ShowTex :

Showtex