Decors & Stands

Jan 25, 2020, 16:15
HiSpeed Reveal by ShowTex: spectaculaire onthullingen

HiSpeed Reveal by ShowTex: spectaculaire onthullingen

12 juni 2018

Na zestien maand van intensief onderzoek en ontwikkeling stelt ShowTex de “HiSpeed Reveal” voor: Creëer de meest spectaculaire onthullingen met dit razendsnelle oprolsysteem en laat een blijvende indruk na!

Vlotte & geruisloze onthullingen

Met Hispeed Reveal onthul je wat je maar wil op de meest sensationele manier. Het unieke oprolsysteem doet lichte stoffen geruisloos verdwijnen in één vloeiende beweging. Combineer de roll-up met ons brandwerend textiel en overstijg de verwachtingen van je publiek. Van Satinac en GobelinTulle tot PolyStretch en zelfs StretchVelours, de mogelijkheden zijn oneindig! Contacteer ons voor meer info!

HiSpeed Reveal & Kabuki: de perfecte combinatie

Door HiSpeed Reveal te combineren met het Kabuki valsysteem zorg je voor nog meer spektakel! Beide systemen zijn bovendien aanstuurbaar met slechts één enkele druk op de knop. Van activatie tot lancering en unieke lagesnelheidsmodus, de volledige bediening is mogelijk vanop de grond terwijl je live de status volgt op het scherm.

Compact & touring-proof

Installeer de compacte HiSpeed Reveal in de gewenste positie, aan het plafond of op de grond. Het systeem beschikt over een unieke configuratie die het gordijn in alle mogelijke richtingen kan laten verdwijnen! Dankzij de handige lagesnelheidsmodus is de stof ook makkelijk af te rollen tijdens tests of na de show.

Ultrasnel oprolsysteem

  • Max. gewicht van de stof: 15 kg (gebruik lichte stoffen)
  • Max. formaat doek: 100 m2
  • Max. snelheid: 7.5 m/s
  • Motorvermogen: 4 kw
  • Voeding: 3 x 380 V - 32 A

Contacteer het dichtstbijzijnde ShowTex filiaal voor meer informatie over jouw ideale HiSpeed Reveal set-up!

www.showtex.be

Meer van ShowTex :

Showtex