Decors & Stands

Apr 23, 2024, 20:27
ShowTex vaste partner van de Efteling

ShowTex vaste partner van de Efteling

08 mei 2018

De nieuwste attractie van de Efteling, Symbolica, mocht onlangs de internationale THEA Award for Outstanding Achievement in ontvangst nemen. Als vaste partner van de Efteling werkte ShowTex intensief mee aan de prachtige familieattractie en zijn we super trots op deze ‘Oscar van de attractieparkenwereld’!

THEA Award

De prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Themed Entertainment Association (TEA), de mondiale organisatie van ontwerpers en ontwikkelaars van pretparken. De ervaren jury was dan ook zeer onder de indruk van het Paleis der Fantasie en beschreef Symbolica als "een attractie van wereldformaat, waarin op innovatieve wijze een verhaal tot leven komt."

Symbolica: Paleis der Fantasie

Symbolica voert bezoekers mee door een weelderige setting die je van de ene verbazing in de andere doet vallen. De attractie is rijkelijk gevuld met oneindig veel details: kleine beeldjes, koninklijke meubels, opgezette fabeldieren, sierlijke kroonluchters, magische spiegels, veel goud en zware gordijnen. Het is een wonderlijk gedecoreerd paleis waarin je ogen te kort komt en niets is wat het lijkt.

Proficiat aan het complete creatieve team van de Efteling!

www.showtex.com

Meer van ShowTex :

Showtex