Decors & Stands

Sep 22, 2020, 7:52
ShowTex pakt uit met gloednieuwe website!

ShowTex pakt uit met gloednieuwe website!

03 september 2015

Na maanden hard werken is het eindelijk zover! Met trots lanceert ShowTex haar gloednieuwe website voor professionals uit de theater- en evenementenwereld op zoek naar de meest innovatieve en vlamwerende podiumdoeken en ophangsystemen.

De nieuwe site biedt een heleboel nieuwe functies die het klanten makkelijker maakt om hun weg te vinden in het uitgebreide aanbod van vlamwerend textiel, geprinte of lasergesneden stoffen en spiegelfoliën tot projectieschermen, sterrendoeken en gemotoriseerde railsystemen.

Dankzij de gebruiksvriendelijke Product Selectie Tool kan je in functie van jouw setup veel gerichter zoeken en filteren op eigenschappen, gebruik, afwerking en kleur van het product. Daarnaast kan je gebruik maken van de handige koopgidsen vol met tips & tricks die je helpen bij de keuze van het ideale materiaal, scherm of railsysteem.

Informatie en inspiratie gaan hand in hand bij ShowTex. De nieuwe site barst dan ook van nuttige informatie, inspirerende beelden en extra videomateriaal. De ShowTex website is bovendien beschikbaar in maar liefst 9 verschillende talen en is 100% mobiel en tablet vriendelijk, zodat je alle info altijd en overal kan raadplegen vanop ieder toestel.

Ga gauw zelf een kijkje nemen! Al je reacties kan je kwijt in het eenvoudige invulformulier of neem gerust rechtstreeks contact op voor al je vragen en creatieve ideeën!

www.showtex.com

Meer van ShowTex :

Showtex