Catering

Apr 30, 2024, 19:42
Spotify verwend door Choux de Bruxelles

Spotify verwend door Choux de Bruxelles

10 december 2015

In november was Le Théâtre du Vaudeville gastheer van de Belgische tak van de Zweedse muziek streaming “Spotify”. Meteen bij de ingang werd de sfeer duidelijk: gigantische figuren van Beyoncé, Elvis Presley, Michael Jackson, Kylie Minogue en Justin Timberlake onthaalden de uitgenodigden in het theater van Vaudeville dat omgetoverd werd in een tempel van popmuziek. Voor het derde jaar op rij vertrouwde Spotify België Choux de Bruxelles de organisatie van hun jaarlijks evenement toe.

Het theater van Vaudeville werd gekozen vanwege de centrale ligging waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor de gasten die voornamelijk van de hoofdstad komen. Daarnaast heeft het theater met zijn bijzondere charme en barok decor niet veel extra inkleding nodig.

De gasten uit verschillende mediabureaus die klant zijn bij Spotify begonnen de avond in een feestelijke en ontspannen sfeer met een “Walking dinner” georganiseerd met buffetten rond verschillende thema’s, zoals bijvoorbeeld “Belgo-Belgisch”, dat een breed assortiment van specialiteiten bood: garnaalkroketten, witloof, pasta met zalm,… Of Italiaanse buffetten klaargemaakt à la minute door de chefs van Choux de Bruxelles.

Na de digustaties werd het geheel gericht op het hoogtepunt van de avond: de “Music Quiz Spotify”, georganiseerd in het hart van de grote zaal van het theater. De gasten werden verdeeld in teams met humoristische namen: “Kardassians”, “Quizzteam and the Queens” en “Les Blonds”  en werden op de proef gesteld hun muzikale kennis te testen met als doel de “Funcup” te winnen.

www.chou.be

Meer van Choux de Bruxelles :

Choux de Bruxelles