Catering

Aug 5, 2020, 9:16
De thema-togen van Eating Point verwarmen de dagelijkse activiteiten van de bedrijven

De thema-togen van Eating Point verwarmen de dagelijkse activiteiten van de bedrijven

04 december 2015

De winter komt er aan en we dromen allemaal over kerstmarkten, over fonduen, over glühwein… Eating Point speelt hierop in door 5 nieuwe concepten aan te bieden die werden uitgedacht samen met de klanten.

Van kerstmarkt tot dessertbuffet, over eindejaarscadeaus en glühwein, Eating Point biedt verschillende oplossingen om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten. En mocht dit toch niet het geval zijn, dan creëert Eating Point zelf een toog op basis van uw wensen.

Met zijn Winter Market biedt Eating Point bijvoorbeeld een all-in sleutel-op-de-deur evenement! Abri’s, tafels, verwarming, beschuttingen, vuurkorven, verlichting,… Alles is aanwezig voor een geslaagde kerstsfeer.

Met de Sinterklaas Fancy Boxes biedt Eating Point ook een nieuwe manier om snoepgoed te leveren dat wordt uitgedeeld ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten. Een groot houten rek met een veertigtal dozen werd ontworpen en ontwikkeld. Deze dozen bevatten een klassiek assortiment van chocolade Sinterklaasfiguurtjes, speculaas en andere zoetigheden. Het voordeel? Er wordt bij dit geschenkje een natuurlijke interactie tussen de werknemers gecreëerd, in plaats van dat iedereen deze individueel op zijn bureau ontvangt.

De thema-togen Hot Chocolate & Gluwein Bar en Sweet Snack EnCounter zorgen ervoor dat de typische dranken en gebakjes van het winterseizoen heel snel en in grote hoeveelheden geserveerd kunnen worden.

De aanvragen voor speciale togen hebben zowel betrekking op binnen- als buitenevenementen, er zijn dus geen limieten om ervan te profiteren! Maar aarzel niet te lang, want ze zijn slechts beschikbaar tot eind februari, en de agenda raakt snel gevuld!

www.eatingpoint.be

Meer van Eating Point :

Eating Point