Catering

Apr 25, 2024, 14:30
De Loodz 'nieuwe stijl' biedt nog meer mogelijkheden

De Loodz 'nieuwe stijl' biedt nog meer mogelijkheden

07 december 2015

Op 28 november heropende feestlocatie de Loodz in Bredene-Oostende na een korte, maar intensieve make-over haar deuren. De Loodz 'nieuwe stijl' biedt voortaan nog meer mogelijkheden om de meest uiteenlopende evenementen op een hoogst originele manier te omkaderen. Feesten in de Loodz te Bredene-Oostende staan altijd bekend om hun uitmuntende organisatie, om hun originele aanpak en het hoge culinaire niveau.

Alle evenementen die bij deze ‘spin-off’ van Foodz Catering plaatsvinden, weten steevast sfeer en originaliteit te koppelen aan een hoogstaande keuken.

De inrichting van de locatie werd recent helemaal veranderd en speelt nog beter in op de sobere architectuur van het pand. In het vroegere industrieel pand werd nu een interieur gecreëerd zonder overtollige tierlantijntjes. Gerecycled pallets en greywash eik voeren binnen de hoofdtoon. Diffuus licht en wall uplighters dragen eveneens bij tot een gezellige en sfeervolle inrichting.

De Loodz telt naast een ingang-ontvangstruimte, twee sfeervolle polyvalente feestzalen.  De twee zalen (één met een capaciteit van 100 personen, één van ruim 250 personen) kunnen op verschillende manieren benut worden, volledig volgens de wens van de klant.  Ze kunnen ook perfect worden samengevoegd voor bijvoorbeeld recepties en walking dinners tot maar liefst 449 personen.

De kleine feestzaal is dan weer ideaal voor feesten van 30 tot 80 personen en kan sfeervol aangekleed worden. Voor grotere feesten kan de kleine zaal perfect als receptieruimte worden ingericht. Het feest zelf vindt dan plaats in de grote feestzaal.

www.foodz-catering.be

Meer van Foodz Catering :

Foodz