Catering

Apr 23, 2024, 15:30
Eating Point, de nieuwe generatie van eventcateraars

Eating Point, de nieuwe generatie van eventcateraars

12 oktober 2015

Een jaar geleden werd Eating Point geboren. Deze nieuwe formule, uitgedacht en uitgewerkt door Jean-Benoit Verstraete, bevindt zich halverwege tussen de klassieke traiteur en de foodtruck en speelt zich af rond een mobiele houten toog. De enige doelstelling: bedrijven een moderne, dynamische en betaalbare oplossing aanbieden voor hun evenementen.

Modern

Eating Point biedt een innovatieve oplossing, zowel voor wat betreft de kwaliteit van de voorgestelde schotels als voor het design van zijn centrale pijler, de fameuze mobiele houten toog waarvoor Eating Point intussen synoniem is geworden.

Dynamisch

Eating Point creëert plaatsen die gewijd zijn aan restauratie, met de mogelijkheid om verschillende werelden te ontdekken aan de hand van de voorgestelde formules. Maar wie toog zegt, zegt ook uitwisselingen, ontmoetingen, interactie en nieuwsgierigheid. Een bijkomende troef voor incentives, bijvoorbeeld.

Betaalbaar

Dankzij een goed draaiende logistieke ontwikkeling en operationeel beheer, garandeert Eating Point u een financieel toegankelijke oplossing, met formules van ontbijt tot diner, die de begroting van uw bedrijf niet te zwaar belasten. Op die manier kan u binnen uw bedrijf meer momenten van plezier, andere evenementen of bijkomende activiteiten voorzien...

Geen limieten

"De verschillende formules die in detail staan uitgelegd op onze site www.eatingpoint.be zijn geschikt voor alle types bedrijfsevenementen, vanaf 40 personen. Het concept is bijzonder gepast voor evenementen tot 1000 personen. Een capaciteit die verhoogt, zal uiteraard verhogen met onze togen. De verschillende beschikbare culinaire werelden zijn origineel en divers – van stoemp tot de Marokkaanse keuken over de onvermijdelijke pasta en andere woks - en gericht op lokale producten en producenten, zowel op vlak van de gerechten als voor de dranken. Uiteraard passen wij ons ook aan volgens de wensen van de klanten (vegetarische keuken, glutenvrij, hallal, etc.). Kortom, alles is mogelijk.

Afspraak... aan de toog!", zo besluit Frédéric Van Dijk van Eating Point.

www.eatingpoint.be

Meer van Eating Point :

Eating Point