Catering

Sep 21, 2020, 7:19
Eating Point is klaar voor 2020

Eating Point is klaar voor 2020

21 oktober 2019

Eating Point, het dynamische catering concept, heeft een aantal nieuwigheden voor 2020 klaar. Een nieuw team en een nieuw concept staan klaar om gelanceerd te worden. Het perfecte recept om het topjaar dat 2019 is, nogmaals te overstijgen in 2020.

Een vernieuwd en uitgebreid team staat sinds vandaag in de startblokken om 2020 te veroveren.

Anaïs Demets wordt operationeel manager van Eating Point. Anaïs zal ervoor zorgen dat de logistieke organisatie van de catering op uw event vlot en georganiseerd verloopt. Met haar leuke glimlach en directe stijl staat ze steeds klaar voor onze klanten. Zij stuurt haar team erop uit om van uw evenement een topervaring te maken.

Thibault Van Geet wordt Sales Manager van het Sales team. Thibault zorgt met zijn extraverte stijl en duidelijke communicatie voor de juiste dynamiek in het sales team. Thibault is een creatieve & ‘to the point’ sales die vanaf nu zijn team daarin zal ondersteunen.

Paul Serck wordt de rots in de branding van het team. Paul zal als nieuwe General Manager zijn jaren ervaring gebruiken om het team van Eating Point te ondersteunen. Hij wil ervoor zorgen dat Eating Point nieuwe horizonten kan verkennen.

We lanceren binnenkort ook ons NIEUW seated dinner concept. Geen paniek, We kiezen nog steeds voor een out-of-the-box aanpak. Hou onze sociale media in de gaten. Er zal snel meer info volgen hierover.

Smakelijke Groeten,

Het Eating Point Team

Meer van Eating Point :

Eating Point