Benelux Event Awards

Dec 12, 2019, 5:39
De 20 finaleprojecten zijn bekend!

De 20 finaleprojecten zijn bekend!

11 februari 2019

De Jury van de BEA Awards 2019 heeft de 20 beste eventcommunicatieprojecten van het jaar geselecteerd. Deze finaleprojecten zullen op 27 maart worden gepresenteerd in het Congrescentrum Lamot. Voor de communicatie- en marketingverantwoordelijken biedt deze dag een unieke gelegenheid om te ontdekken op welke verschillende manieren de tool ‘event’ gebruikt kan worden in hun marketingmix.

B2B, B2C, Institutional of B2E (Business to Enterprise)… De 18 juryleden van de BEA Awards 2019 hebben zich gebogen over een dertigtal live communicatieprojecten die werden ingediend door 18 Belgische evenementenagentschappen. In de finale blijven er nu nog 20 projecten over, onderverdeeld in 4 categorieën. Deze cases zullen eind maart door hun organisatoren worden voorgesteld, tijdens een dag die (gratis) voor het publiek toegankelijk is.

De competitie, die dit jaar in het teken van 'Share the Spotlight' staat, wil meer dat ooit openheid bieden over wat er gebeurt binnen de evenementensector. Met deze aanpak wil men de vertegenwoordigers van bedrijven, verantwoordelijk voor communicatie en marketing, maar ook de hogescholen en de evenementiële beleidsmakers van morgen, beter informeren. De presentaties op 27 maart zullen dus gratis toegankelijk zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe de tool ‘event’ wordt gebruikt door bedrijven en overheden. Welke zijn de specifieke kenmerken van de beste agentschappen? Wanneer is het gebruik van een event relevant? Hoe kan men deze tool gebruiken en optimaliseren? Naast de projectpresentaties, zal deze dag ook heel wat vragen beantwoorden over deze tool die steeds vaker door adverteerders wordt gebruikt. Het is daarnaast ook een gelegenheid om de deelnemende agentschappen te ontmoeten, en om van gedachten te wisselen met de corporate event managers van kleine en grote Belgische ondernemingen. Kortom, deze dag van de BEA Awards kondigt zich aan als hét epicentrum van de evenementenwereld. Een unieke gelegenheid om zich concreet en objectief te informeren over deze tool.

‘s Avonds gaan de BEA Awards verder in de Nekkerhal, met de traditionele uitreiking van de trofeeën. Deze 21ste editie, die ook in het teken van 'Share the Spotlight' staat, huldigt de laureaten van de competitie, maar ook alle andere agentschappen, de adverteerders en de leveranciers uit de evenementensector zullen in de schijnwerpers komen te staan. Het wordt een dag en een avond vol informatie, inspiratie, vieringen en networking, georganiseerd door het agentschap Event Masters, bijgestaan door een dertigtal partners uit de sector.

Info & Tickets: www.bea-awards.be

Officiële selectie van de Jury van de Benelux Event Awards 2019

Business2Business

Agency

Client

Case

The Oval Office

SD WORX KMO

Intimate Concerts, Get Close with SD Worx

MeetMarcel

Copperhead

Copperhead Bartender Days

New Balls Please

Callebaut

Ruby RB1 Launch

Sylvester

Idewe

Idewe 50 jaar

To The Point Events

Vandersanden Group

Vandersanden Experience

     

Business2Consumers

Agency

Client

Case

CityCubes

Lidl

Lidl Straffe Kost

Easyfairs Belgium

Easyfairs Events

FACTS

King George

Modular Lighting Instruments

Five days of Blossom

Antwerp ZOO Society

Antwerp ZOO Society (KMDA)

ZOO of Life

Luc Petit Creation

Grottes de Han-sur-Lesse

Origin

New Balls Please

ING

Welkom in ons huis

New Balls Please

Brooks

Brooks Superhuman Academy

Panama Events

Zoute Events

Zoute Grand Prix 2018

Push To Talk

Umicore

Opendeurdag Umicore Olen

     

Business2Enterprise

Agency

Client

Case

VO Event

Alter Domus

Alter Domus 15 YEARS

The Media House

Krinkels

50 years Krinkels

Exceptional Events

Galàpagos

R&D Company Day

The Oval Office

SD WORX KMO

Intimate Concerts, Get Close with SD Worx

     

Institutional

Agency

Client

Case

The Oval Office

Belgian Offshore Platform

Offshore windenergie beleving

Push To Talk

AZ Sint-Maarten

Opening ziekenhuis AZ Sint-Maarten

VO Citizen

SPRB Mobilté / Cabinet

Mobility Week

Meer van BEA Awards :